Facebook Pixel Τιεμούε Μπακαγιόκο: Προσφορά σε ελληνική ομάδα - Ποιος έκοψε το deal;
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 20:11:00

Σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπακαγιόκο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Έκοψε" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς για ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπακαγιόκο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Έκοψε" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς για ΠΑΟ!

Ποιος ήθελε να φορέσει ξανά τα πράσινα, προτάθηκε, αλλά η υπόθεσή του δεν απασχόλησε τον σύλλογο; Πόσα χρήματα ζητάει ο άσος της Τσέλσι για να παίξει στη Σούπερ Λιγκ και πώς ο Αναστασίου «έφαγε» τον Κάναντι στην Κηφισιά.

Super League: Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει στο Sportdog.gr για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο που προτείνετε σε Σουπερλιγκάτες ομάδες και ήδη… κόπηκε από δύο, για τον Χάρη Μαυρία που ήθελε να παίξει ξανά με το Τριφύλλι, αλλά και για τον επόμενο προπονητή της νέοφώτιστης Κηφισιάς.

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τον δανεισμό του στην Μίλαν αφού η Τσέλσι τον αποδέσμευσε παρότι είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και πριν απο 5 χρόνια της είχε στοιχίσει 40.000.000 ευρώ. Μπορεί να μην έχουν πάρει τα χρόνια τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ, αλλα η καριέρα του κυριολεκτικά έχει κάνει μακροβούτι. Μαζί και η χρηματιστηριακή του αξία, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο είχε απώλεια 13,5 εκατομμυρίων αφού πλέον βρίσκεται στα 2.500.000! Όπως κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents, ο free Τιεμούε Μπακαγιόκο έχει προταθεί σε όλη την Big 4 και μάλιστα σε προνομιακή τιμολόγηση: δηλαδή με καθαρές ετήσιες αποδοχές 700 με 800 χιλιάρικα συν μπόνους! Mέχρι τώρα πάντως δεν... συγκινεί κανέναν ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναικός ξεκαθάρισαν πως δεν ενδιαφέρονται άν και ψάχνουν πρωτοκλασάτο στην θέση ενώ διαθέτουν και περισσότερα!!!



ΜΑΥΡΙΑΣ: το συμβολαιό του στον Απόλλων Λεμεσού ολοκληρώνεται. Με τον 29χρονο διεθνή Έλληνα δεξιό να προτείνεται (όχι τώρα, πριν απο καιρό) στον Παναθηναικό, από τον οποίο είχε πουληθεί (αντί 3.000.000 ευρώ) ως εξτρέμ στην Σάντερλαντ, τον Αύγουστο του 2013. Οι "πράσινοι" όμως, σφύριξαν αδιάφορα και προσπέρασαν την υποψηφιότητα Χάρη Μαυρία. Δεξιό μπακ θα αποκτήσουν πάντως, αλλά για βασικό. Το πιθανότερο μετά τα ματς με την Ντνίπρο...

ΚΑΝΑΝΤΙ: μετά τον Παναιτωλικό το όνομα του Αυστριακού κόουτς, που είναι ελεύθερος, έπαιξε και για τον πάγκο της Κηφισιάς. Αλλά όπως στην ομάδα του Αγρινίου επιλέχθηκε ο Σούρερ έτσι και στους νεοφώτιστους ο Κάναντι δεν είχε... τύχη με αντίπαλο τον Γιάννη Αναστασίου. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού έχει στην Κηφισιά το ισχυρό μπουστάρισμα του Κοτσόλη κι αυτο φτάνει για να κάνει την διαφορά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρισκάρει ο Παναθηναϊκός με τις μεταγραφές - Η προτεραιότητα Γιοβάνοβιτς και το… μήνυμα από πέρυσι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags