Facebook Pixel Super League - Λουίς Πάλμα: Κάνει τα πάντα να χαλάσει τη μεταγραφή Πάλμα - Εμπόδιο σε Μελισσανίδη - "Σφήνα" από 2η ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 22:06:00

Κάνει τα πάντα να χαλάσει τη μεταγραφή Πάλμα - Εμπόδιο σε Μελισσανίδη - "Σφήνα" από 2η ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Τα ΤΡΕΛΑ χρήματα για τον άσο του Άρη και το εμπόδιο! Η Ένωση θέλει να τον φέρει στην Αθήνα, είτε μείνει είτε φύγει ο Πινέδα από τα Σπάτα, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, αλλά και ενδιαφέρον από ακόμα έναν σύλλογο του Big-4.

ΑΕΚ - Λουίς Πάλμα: Σε κεντρικό θέμα φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί η μεταγραφή τού μεσοεπιθετικού τού Άρη στην Ένωση, καθώς η περίπτωσή του συνδυάζει πολλά με λίγα.

Δηλαδή, είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα, μικρός σχετικά σε ηλικία, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις μεσοεπιθετικά, σκοράρει, και γενικά είναι αθλητής που μπορεί να υποστηρίξει το πλάνο τού Ματίας Αλμέιδα που θέλει πολλά τρεξίματα.

Παράλληλα, θα είναι μια ενίσχυση που είτε μείνει ο Ορμπελίν Πινέδα στην ομαδα είτε, πολύ περισσότερο, δεν συνεχίσει στους Κιτρινόμαυρους, θα λειτουργήσει προσθετικά για το κλαμπ. Άρα είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Μόνο που εδώ αρχίζουν τα "ναι, μεν, αλλά"!  Γιατί πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Καρυπίδης αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Πάλμα - Όταν είχε δείξει ενδιαφέρον η Ρέιντζερς. Ένα ποσό που φαίνεται ότι δύσκολα μπορεί να πιάσει και το γνωρίζει πια.

Άλλωστε, ο άσος από την Ονδούρα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ στον Άρη (για το 70% των δικαιωμάτων του), κάτι που σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς θα υπάρξει μεγάλο κέρδος από την πώλησή του γιατί δεν υπάρχει κάποιο ποσό για να ρεφάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, θα μπορούσε να προκύψει μια συμφωνία με την Ένωση σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, συν να μπει στη συμφωνία η καψούρα του Καρυπίδη, ο Τομ Φαν Βέερτ! Μόνο που ο Ολλανδός επιθετικός δεν θέλει να πάει στους Κίτρινους, αλλά να συνεχίσει στη Ένωση που φέτος έχει μπροστά της την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρα δεν γίνεται να "πέσει" η τιμή τού Πάλμα σε επίπεδα που θα άνοιγε το πορτοφόλι για να αγοράσει παίκτη από την Ελλάδα ο Μελισσανίδης. Για την ιστορία, κι αυτό κρατήστε το σε μια άκρη τού μυαλού σας, για τον Πάλμα είχε δείξει ενδιαφέρον πέρσι και ο Ολυμπιακός, καθώς τον είχε προτείνει ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπακαγιόκο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Έκοψε" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags