Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα... σκάει χοντρά ο Σαββίδης για τον χαφ του Λουτσέσκου - "Γκολ, ασίστ, δημιουργικός - Καλύτερος του Σβαμπ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 13:50:00

Τα... σκάει χοντρά ο Σαββίδης για τον χαφ του Λουτσέσκου - "Γκολ, ασίστ, δημιουργικός - Καλύτερος του Σβαμπ"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα... σκάει χοντρά ο Σαββίδης για τον χαφ του Λουτσέσκου - "Γκολ, ασίστ, δημιουργικός - Καλύτερος του Σβαμπ"

Οι Θεσσαλονικείς δίνουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα. Ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που χτίζει ο Ρουμάνος προπονητής στην Τουμπα και τον θέλουν άμεσα!

ΠΑΟΚ - Μαγκομέντ Οζντόεφ: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του διεθνή Ρώσου χαφ, με την πολύ καλή καριέρα στην πατρίδα του, που αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να πάει στην Τουρκία για λογαριασμό της Καραγκουμρούκ.

Το ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 600.000 ευρώ στην ομάδα του για να μείνει ελεύθερος (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν ανανέωσης, και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,2 εκατ. ευρώ), ενώ στον ίδιο προσφέρουν συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο - Στην ουσία, δηλαδή το συμβόλαιο που είχε στα χαφ ο Κούρτιτς.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ και, μάλιστα, άμεσα και η περίπτωση του Οζντόεφ μοιάζει εξαιρετική. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να ενημερωθούμε σχετικά.

"Γκολ, ασίστ, δημιουργικός, ξεχώρισε - Καλύτερος από Σβαμπ - Δίπλα στον Αουγκούστο"

"Περίεργο που πήγε στην Καραγκουμρούκ. Δεν ξέρω πώς πήγε εκεί, ενώ είχε καλή καριέρα στη Ρωσία. Δεν φάνηκε τακτικά, ήταν όσα πάνε και όσα έρθουν η ομάδα του και μοιραία και αυτός δεν ήταν εύκολο να ξεχωρίσει. Πάντως πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος. 

Δεν τα πήγε καλά δηλαδή;

"Έβαλε γκολ, είχε ασίστ, ήταν δημιουργικός, ξεχώρισε. Αλλά κινήθηκε στη μετριότητα η ομάδα του".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ;

"Καλός παίκτης είναι, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στη βασική 11άδα. Βέβαια από τον Σβαμπ καλύτερος είναι, παίζει εύκολα βασικός δίπλα στον Αουγκούστο".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνει τα πάντα να χαλάσει τη μεταγραφή Πάλμα - Εμπόδιο σε Μελισσανίδη - "Σφήνα" από 2η ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags