Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πρώτη" του Μλαντένοβιτς με... φατούρο - Πότε "μπαίνει" ο Τζούρισιτς - Τρομερό σκηνικό με Μπερνάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 16:27:00

"Πρώτη" του Μλαντένοβιτς με... φατούρο - Πότε "μπαίνει" ο Τζούρισιτς - Τρομερό σκηνικό με Μπερνάρ!

Sportdog Team
"Πρώτη" του Μλαντένοβιτς με... φατούρο - Πότε "μπαίνει" ο Τζούρισιτς - Τρομερό σκηνικό με Μπερνάρ!

Γεμίζει το πράσινο... οπλοστάσιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αυστρία. Ποιοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή.

Ακόμη πιο «γεμάτοι» σε επιλογές είναι οι Πράσινοι από το πρωί της Τετάρτης (28/6), καθώς στο προπονητικό κέντρο του Μπαντ Έρλαχ που αποτελεί τη βάση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, ενσωματώθηκαν και οι έξι απ' τους επτά διεθνείς της ομάδας, που είχαν πάρει έξτρα άδεια απ' τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι αυτό που απομένει πλέον είναι να «μπει» από το απόγευμα της Πέμπτης (29/6) και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Απ' το πρωί της Τετάρτης (28/6), ωστόσο, οι Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς έπιασαν... δουλειά στη Αυστρία, με την προσοχή όλων να επικεντρώνεται στον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο προπονητής του Τριφυλλιού πήρε δίπλα του τον συμπατριώτη του και τον καλωσόρισε, με τον Μλαντένοβιτς να λέει «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί σας». Ακολούθησε το κλασικό "pasillo" που συνοδεύεται από «φατούρο», μία «παράδοση» που τηρείται με κάθε νέο, μεταγραφικό απόκτημα, αν κι ο Μλαντένοβιτς πέρασε «χαλαρά» μέσα από το «τούνελ» που σχημάτισαν οι νέοι συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς φώναξε γελώντας «...μισό λεπτό, που πάτε; Έχουμε νέους παίκτες και τους διεθνείς μας», με τους πέντε διεθνείς να λένε «όχι, όχι» και τους υπόλοιπους να τους τραβούν για "pasillo". Εκεί ο Σέρβος τεχνικός φώναξε και τον Μπερνάρ να μπει στη... σειρά, προφανώς επειδή ο Βραζιλιάνος καθυστέρησε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, με τον 30χρονο να λέει γελώντας «όχι όχι το πέρασα αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος δεξιός μπακ στο προσκήνιο για ΠΑΟ - Διεθνής με γεμάτη σεζόν - Άλλα δύο ονόματα στη λίστα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags