Facebook Pixel Άρης: Νέα δεδομένα για ξένο παίκτη του Άρη - Επανέρχεται ομάδα για να τον αποκτήσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 00:16:00

Νέα δεδομένα για ξένο παίκτη του Άρη - Επανέρχεται ομάδα για να τον αποκτήσει

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για ξένο παίκτη του Άρη - Επανέρχεται ομάδα για να τον αποκτήσει

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με ενδιαφέρον ομάδας ώστε να αποκτήσει ξένο παίκτη των Κίτρινων και μάλιστα φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Μπράϊαν Νταμπό: Νέο... μπάσιμο από πλευράς Ομόνοιας σχετικά με τον Αφρικανό μέσο του Άρη φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ από την Κύπρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πάντως ότι για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση θα πρέπει το Τριφύλλι να τα βρει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο.

«Στην Ομόνοια ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί box to box, ενισχύοντας τον άξονά της. Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τη θέση.

Ο 31χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Διατηρεί όμως συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί από την Ομόνοια. Πρόκειται για μία από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκε από τους πράσινους, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει, όμως η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μιξ Ντίσκερουντ ίσως να μας αποκαλύπτει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί», αναφέρει το δημοσίευμα του sport-fm.com.cy για τον Μπράϊαν Νταμπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο - Ανακοίνωσε Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Όλα... τούμπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags