Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος και επίσημα σπουδαίο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 21:14:00

Τέλος και επίσημα σπουδαίο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού

Sportdog Team
Τέλος και επίσημα σπουδαίο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ήταν γνωστό ότι νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά να έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού, όμως οι οριστικές ανακοινώσεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (29/6).

Βέρντερ Βρέμης: Ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης είναι και επίσημα ο Σπύρος Αγγελίδης, με τους Γερμανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του. Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Η Βέρντερ Βρέμης εξασφάλισε τις υπηρεσίες του 18χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα, Σπύρου Αγγελίδη, από τον ΠΑΟΚ».

«Ο Σπύρος ήρθε σε εμάς για δοκιμαστικά την άνοιξη και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον πείσαμε για την προοπτική μας στα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω εξέλιξή του. Αρχικά, θα παίξει για την U19, αλλά θα τον χρησιμοποιήσουμε και στην U23», ανέφερε ο Μπιόρν Σίρενμπεκ που είναι επικεφαλής των ακαδημιών της Βέρντερ.

Ο Σπύρος Αγγελίδης εντάχθηκε από την ηλικία των επτά ετών στον ΠΑΟΚ και «ακολούθησε με συνέπεια όλα τα βήματα, εξελισσόμενος σε έναν πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα. Είναι σοβαρός, εργατικός, ποιοτικός, με πολλαπλές ικανότητες και ακόμα πιο πολλές προοπτικές. Είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17», αναφέρει ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του για τον νεαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν οι συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τέλος ο πόλεμος Μαρινάκη, Μπέου - Γι’ αυτό πήρε Κίτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags