Facebook Pixel Τεράστια δικαίωση για Κλέιμαν - Θέλει να μείνει στην Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-30 18:39:00

Δικαίωση και επιστροφή για Κλέιμαν - Κλείνει σε ελληνική ομάδα

Sportdog Team
Δικαίωση και επιστροφή για Κλέιμαν - Κλείνει σε ελληνική ομάδα

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, το τεστ DNA δεν έδειξε κάποια επαφή ανάμεσα στον Μπόρις Κλέιμαν και 17χρονο κορίτσι που τον κατηγόρησε για βιασμό, με τις κατηγορίες να αποσύρονται.

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν. Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το 13tv.co.il, τα αποτελέσματα του τεστ DNA που βγήκαν την Παρασκευή (30/6) ήταν αρνητικά , κάτι που σημαίνει πως το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες εις βάρος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Κλέιμαν είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων με τις οριστικές εξελίξεις, δηλαδή υπογραφές και ανακοινώσεις να αναμένονται πολύ σύντομα.

 

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Κλέιμαν είχε συλληφθεί με την κατηγορία βιασμού ενός 17χρονου κοριτσιού σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ κατηγορήθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει και ναρκωτικές ουσίες. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του.

Το τεστ DNA έδειξε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πως δεν υπήρξε εν τέλει επαφή, ενώ ο δικηγόρος του Κλέιμαν, Γιάνιν Σέγκεφ, ανέφερε πως VIDEO από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού δεν έδειξε κάποια επίθεση.

Το 13tv.co.il αναφέρει πως το τεστ για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ήταν επίσης καθαρό. Επιπροσθέτως, όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, η οικογένεια του κοριτσιού υπέγραψε έγγραφο το οποίο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κάποια ένσταση για το κλείσιμο της υπόθεσης.

Τέλος, η οικογένεια ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε την διαδικασία των ερευνών λόγω δυσκολίας κατανόησης της γλώσσας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags