Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικολακόπουλος: "Γύρισε πιο νωρίς ο Μαντί Καμαρά λόγω προβλήματος τραυματισμού" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-30 22:48:00

Νικολακόπουλος: "Γύρισε πιο νωρίς ο Μαντί Καμαρά λόγω προβλήματος τραυματισμού" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Γύρισε πιο νωρίς ο Μαντί Καμαρά λόγω προβλήματος τραυματισμού" (Audio)

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον άερα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», τόνισε ότι στου Ρέντη επέστρεψε πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Μαντί Καμαρά, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από μια βαριά θλάση που υπέστη στο τέλος της σεζόν με τη Ρόμα. Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ και να αποφασιστεί αν θα πάει στην Αυστρία για την προετοιμασία.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, τόνισε πως από την στιγμή που δεν υπήρξε καθοριστική εξέλιξη αυτό το διήμερο στο θέμα του Ντε Φρούτος, θα έχουμε αναμονή για κάποιες ημέρες ακόμα.

Όσον αφορά την πληροφορία από την Τουρκία ότι η Αδάνα ενεργοποίησε την υποχρεωτική οψιόν αγοράς των 3,5 εκατ. ευρώ για τον Ονιεκούρου, είπε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημα. Υπογράμμισε πάντως πως πιθανότατα τα ρεπορτάζ από την Τουρκία υποδηλώνουν ότι η Αδάνα το πήρε απόφαση να προχωρήσει τη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" με Τζολάκη ο Παπασταθόπουλος - Πάει σε ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα - Φήμες και για Αραβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags