Facebook Pixel ΑΕΚ: Έλληνας το επόμενο χτύπημα της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα - Ξεχώρισε στο πρωτάθλημα - "Τεχνική, δύναμη, γκολ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-01 16:30:00

Έλληνας το επόμενο χτύπημα της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα - Ξεχώρισε στο πρωτάθλημα - "Τεχνική, δύναμη, γκολ"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έλληνας το επόμενο χτύπημα της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα - Ξεχώρισε στο πρωτάθλημα - "Τεχνική, δύναμη, γκολ"!

Μεταγραφικό ντεμαράζ στην Ένωση, κλείνει άμεσα μεταγραφή. Μετά το... ονειρικό μεταγραφικό χτύπημα με τον Μεξικανό άσο, η Ένωση συνεχίζει τις κινήσεις και τις επενδύσεις της για το μέλλον. Ποιον παίκτη έκανε δικό της από τη Super League και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά!

ΑΕΚ - Λάμπρος Μουστάκας: Επένδυση σε έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή έχει κάνει η Ένωση τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο 19χρονος άσος (γεννημένος τον Σεπτέμβρη του 2003) αποτελεί μια πρώτης τάξης λύση για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα από το περασμένο καλοκαίρι και επί σειρά ετών στην υποδομή τού Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μουστάκας είναι μια καλή επιλογή αρχικά για την δεύτερη ομάδα τής ΑΕΚ και, γιατί όχι, αργότερα να βρεθεί και στην πρώτη ομάδα.

Φέτος, με την Κ19 του ΠΑΣ, πέτυχε 6 γκολ σε 18 αγώνες και, προφανώς, το άστρο του έλαμψε για τα καλά. To sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Μανίκα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν υπεύθυνο σκάουτινγκ του Απόλλωνα, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον νεαρό άσο.

"Τεχνική, δύναμη, ψάχνει το γκολ - Αυτά να βελτιώσει - Στην πρώτη ομάδα τής ΑΕΚ αν..."

"Για τη β΄ ομάδα της ΑΕΚ είναι αρχικά, αλλά έχει καλά στοιχεία. Έφυγε από τον Απόλλωνα και πήγε ως επαγγελματίας στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά εκεί τον ανέβασαν πιο ψηλά και παίζει ως επιθετικός τώρα - Στον Απόλλωνα ήταν μεσοεπιθετικός", σχολίασε αρχικά ο Α. Μανίκας στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει καλά στοιχεία, τεχνική, ψάχνει την ευκαιρία. Είναι δυνατό παιδί, καλή λύση και έχει αίσθηση του γκολ και πίσω από τον επιθετικό που τον βάζαμε εμείς".

Τι χρειάζεται να βελτιώσει;

"Οπωσδήποτε μπορεί να βελτιώσει πράγματα, σε αυτή την ηλικία άλλωστε όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά. Ως επιθετικός που παίζει τώρα δεν έχω εικόνα του, αλλά νομίζω ότι να βελτιώσει το κεφάλι. Αλλά μπορεί να παίξει με πλάτη. Πρέπει να κάνει παιχνίδια, να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και μετα μπορεί να πάει καλά".

Μπορεί να βρεθεί και στην πρώτη ομάδα;

"Μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, όλα είναι θέμα εξέλιξης - Αρκεί να παίζει στη β΄ ομάδα. Να βάλει ταλέντο και δουλειά μπροστά και μπορεί να πάει ψηλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ντιλ για την ΑΕΚ ο Πινέδα! Σκληρή διαπραγμάτευση για το 100% - Έσκασε πάνω από 6,5 εκατ.Ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags