Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Μια ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων υπάρχει το όνομα του διεθνή Μολδαβού άσου, ως υποψήφιου για να αποχωρήσει.

Είτε λόγω της επιστροφής τού Κίτσου και της παράλληλης παρουσίας τού Ραμόν είτε μέσω άλλων αριστερών μπακ που γράφονται κάθε τόσο στο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι είναι σταθερή επιδίωξη των Πειραιωτών να τον παραχωρήσουν.

Όχι γιατί δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής - Θα υποστήριζε κάποιος, άλλωστε, ότι τακτικά είναι πολύ καλός και ως αθλητής είναι, ίσως, ο πιο σημαντικός που υπάρχει στο Λιμάνι, αν αναλογιστούμε ότι φέτος αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια (πέτυχε και 1, συν 5 ασίστ). Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι έχει πιάσει ταβάνι στον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να αυξήσει άλλο την αξία του.

 

Είναι 25 ετών, έχει δείξει τι μπορεί να κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αν δεν τον πουλήσει άμεσα η ομάδα του μπορεί να αρχίσει η πτώση στην αξία του! Ποια είναι αυτή η αξία; Στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ και οι Πειραιώτες κάπου σε αυτή την τιμή θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερων να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τη Γαλλία για την απόκτησή του, καθώς η Λιλ και η Ναντ είναι δύο ομάδες που τον έχουν στις λίστες τους. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα στη Γαλλία, προκειμένου να δούμε αν και ποια ομάδα θα μπορούσε να βρεθεί στην πόρτα του Ολυμπιακού με επίσημη πρόταση.

"Η Λιλ έχει δύο αριστερούς μπακ που παίζουν  και οι δύο, έχουν συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή καλύπτεται αγωνιστικά. Η Ναντ οριακά θα μπορούσε να ενδιαφερθεί, γιατί δεν έχει πολλές λύσεις. Πουλάει και το αστέρι της τώρα με 15 εκατ. ευρώ, άρα θα έχει λεφτά για να δαπανήσει", μας είπε ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Λιλ θα μπορούσε να τα δώσει αυτά τα λεφτά, ειδικά αν πουλήσει τον επιθετικό Τζόναθαν Ντέιβιντ που τον κοστολογεί με 40-50 εκατ. ευρώ. Πούλησε και στη Γιουβέντους, τώρα, με 12 εκατ. ευρώ τον Τίμοθι Γουεά, άρα έχει ρευστότητα. Θεωρητικά θα μπορούσε να έχει ανάγκη για έναν ακόμα μπακ, λόγω της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε γενικές γραμμές όμως είναι κάπως μεγάλο το ποσό για να δοθεί από γαλλική ομάδα σε ελληνική, για να πάρει μπακ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησαν 12 εκατ. από Ολυμπιακό, τον παίρνει με τα μισά - "Μυθική" ρήτρα η Ρεάλ, τον ξεχώρισε ο Αντσελότι! (Vid)