ΠΑΟΚ: Φάνηκε από τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία για το focus που έχει κάνει στον Κροάτη τερματοφύλακα η Γουέστ Χαμ, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι η μόνη ομάδα που ασχολείται με τον 23χρονο γκοκίπερ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, υπάρχει και άλλη ομάδα που εμφανίζεται πολύ ζεστή με τον Κοτάρσκι και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Οι ίδιες πληροφορίες δεν μιλούν για κρούση που μπορεί να έρθει άμεσα, αλλά λογικά μετά από λίγες εβδομάδες και προφανώς επιβεβαιώνει όλα όσο περίμεναν όσοι έβλεπαν τον Κοτάρσκι την περασμένη σεζόν, ότι αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ταλέντα στην θέση «1» στην Ευρώπη.

Ο διεθνής με την εθνική U21 αυτή την περίοδο κάνει μίνι διακοπές μετά την συμμετοχή του με την μικρή εθνική ομάδα της χώρας του στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε Γεωργία-Ρουμανία. Στον ΠΑΟΚ, αυτή την περίοδο «καίγονται» για την επιστροφή του Κοτάρσκι στην ενεργό δράση προκειμένου να δουλέψει ο Λουτσέσκου μαζί του για το πλάνο των πρώτων αγώνων με την Μπεϊτάρ.

Προφανώς, στην Τούμπα γνώριζαν ότι θα είχαν να αντιμετωπίσουν σειρήνες για τον Κοτάρσκι αυτό το καλοκαίρι και είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δηλώνουν την πρόθεσή τους να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο τον Κοτάρσκι στην ομάδα, γιατί γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν πολλά περισσότερα από τον Κοτάρσκι αγωνιστικά, πριν φτάσουν στο σημείο να δούνε την προοπτική της πώλησής του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βρήκε… Μουκουντί ο ΠΑΟΚ - Εκόνγκ για ΑΕΚ, Ολυμπιακό" - Φέρνει νέα μεταγραφή έκπληξη... ο Ίνγκασον!