Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων ενόψει της προετοιμασίας, αλλά και για τις σκέψεις του Μαρτίνεθ σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
«Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση για προσθήκες. Δεν έχει βγει ακόμα η αποστολή, εκτός θα είναι ο Μαντί Καμαρά λόγω τραυματισμού και ο Σισέ λόγω μεταγραφής. Ο Σισέ θα πάει προς Αραβία και υπάρχουν πληροφορίες για επίσημη πρόταση, για να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο στόπερ.
Δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του για το τακτικό κομμάτι ο Μαρτίνεθ, δουλεύει περισσότερο στη φυσική κατάσταση, αφού λείπουν τουλάχιστον τέσσερις-πέντε για το αρχικό σχήμα. Στόπερ, χαφ, εξτρέμ, επιθετικός.
Ο Κωστούλας πάει Αυστρία και ως «9άρι» μπορεί να παίξει και ο Μπιέλ, ο οποίος έχει παίξει σε αυτή τη θέση στην Κοπεγχάγη. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο στόπερ και λογικά δύο επιθετικούς, είτε γίνει προσπάθεια να αλλάξει το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί είτε να γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα», είπε ο Νίκος Σταματέλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τους οπαδούς και φεύγει από κορυφαία ομάδα - "Με 4 εκατομμύρια υπογράφει Ολυμπιακό"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο