ΠΑΟΚ: Συζητείται πολύ τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη στην ηλικία του. Η «Μ» και το metrosport.gr φιλοξένησε διαδοχικά ρεπορτάζ, συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και τις φήμες ότι σκέφτεται να προτείνει ένα ποσό της τάξης των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου γκολκίπερ. 

Δύο μέρες πριν, δώσαμε και την επιπλέον πληροφορία, ότι υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται πιο ζεστά για τον Κροάτη γκολκίπερ και αυτή την στιγμή αποτελεί την μεγαλύτερη «απειλή» για την παραμονή του ύψους 1.89μ. κίπερ. Χθες, υπήρξαν δημοσιεύματα που προσπάθησαν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την πληροφορία, παρουσιάζοντας ως πιθανή μνηστήρα του Κοτάρσκι την Μπενφίκα, λόγω και των καλών σχέσεων που έχουν οι άνθρωποί της με τον Ζοσέ Μπότο.  

Ωστόσο, η πορτογαλική ομάδα δεν έχει σχέση με την υπόθεση Κοτάρσκι και μάλιστα πριν περίπου δέκα μέρες ανανέωσε την συνεργασία της με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η «Μ» και το  metrosport.gr η ομάδα που βλέπει πιο ζεστά από κάθε άλλη τον 22χρονο τερματοφύλακα είναι από την Αγγλία, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη πληροφορία συνοδεύεται και από μία επιπλέον, ότι μπορεί να προσφέρει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. 

Ο ΠΑΟΚ, ειδικά για τον Κοτάρσκι, εμφανίζεται πιο «ανθεκτικός» από κάθε άλλη περίπτωση παίκτη του ρόστερ, να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για πώληση, γιατί βλέπει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη και παράλληλα γνωρίζει ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο ευαίσθητη. Ο Κοτάρσκι βρίσκεται σε άδεια μετά την παρουσία του στα τελικά του EURO U21 και αναμένεται να ενσωματωθεί στα τέλη της εβδομάδας στην αποστολή στην Ολλανδία.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν υπέγραφε ο Παπανικολάου, παρέμβαση Αγγελόπουλων - Πώς… τελείωσε Σλούκα ο Μπαρτζώκας