Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πήρε φόρα ο Αλαφούζος - Και δεύτερο "μπαμ" στον ΠΑΟ μετά τον Βιλένα - Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-07 21:36:00

Πήρε φόρα ο Αλαφούζος - Και δεύτερο "μπαμ" στον ΠΑΟ μετά τον Βιλένα - Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Sportdog Team
Πήρε φόρα ο Αλαφούζος - Και δεύτερο "μπαμ" στον ΠΑΟ μετά τον Βιλένα - Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Μετά τον Ολλανδό παικταρά, οι Πράσινοι φέρνουν τον δεύτερο παίκτη που έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς. Έρχεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ και στόχος είναι να προλάβει να δηλωθεί και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Σε μια τεράστια μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο στα χαφ προχώρησε ο Παναθηναϊκός! Πραγματοποιώντας μια από τις πιο σπουδαίες κινήσεις των τελευταίων χρόνων, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τόνι Βιλένα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν μέσο που διαθέτει ακριβώς το προφίλ που ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μεγάλη εμπειρία στο υψηλότατο επίπεδο.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η καθυστέρηση που υπήρχε βγήκε σε καλό για τους πράσινους, αφού κινήθηκαν αθόρυβα και έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ του φετινού καλοκαιριού. 

Μάλιστα, αυτή η κίνηση... ανοίγει την όρεξη των Γιοβάνοβιτς κα Αλαφούζο, μιας και φαίνεται πως λειτουργούν υπό άκρα μυστικότητα και αρκετά οργανωμένα για να είναι η ομάδα πανέτοιμη ενόψει των αγώνων με την Ντιένπρο. Ούτως ή άλλως, η απόκτηση του Βιλένα προσδίδει μεγάλη ποιότητα στα χαφ των Πράσινων, οι οποίοι δεν σταματούν εκεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, μετά το κενό που άφησε ο Σάρλια, ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο να γίνει κίνηση για αμυντικόυ υψηλού επιπέδου, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρεθεί!

Και σε αυτή τη θέση προχωρούν τις διαπραγματεύσεις στο Τριφύλλι, μιας και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία πλησιάζει με τις εξελίξεις να είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών! Πρόκειται για παίκτη που σίγουρα θα είναι από το πάνω ράφι, σε μια ποιοτική αναβάθμιση της άμυνας, μιας και θα είναι καλύτερος από τον Σάρλια και δεν αποκλείεται να... βάζει δύσκολα στον Σέρβο τεχνικό, για το δίδυμο Σένκεφελντ και Μάγκνουσον!

Όπως και να έχει προπονητής και διοίκηση λειτουργούν όπως πρέπει, για να είναι έτοιμο το τριφύλλι, όταν θα πρέπει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags