Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Πρέσβης του μεξικανικού ποδοσφαίρου ο Πινέδα! Ατάκα με νόημα για την παρουσία του στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-08 13:26:00

Πρέσβης του μεξικανικού ποδοσφαίρου ο Πινέδα! Ατάκα με νόημα για την παρουσία του στην ΑΕΚ (Vid)

Sportdog Team
Πρέσβης του μεξικανικού ποδοσφαίρου ο Πινέδα! Ατάκα με νόημα για την παρουσία του στην ΑΕΚ (Vid)

Τί ανέφερε ο πολυτιμότερος παίκτης της Super League για τη σεζόν 2022-2023.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ για να κάνει μία δυναμική επιστροφή στην καριέρα του, αφού στη Θέλτα δεν υπολογιζόταν. Και τα κατάφερε περίφημα, δικαιώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα για την επιμονή του να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του νταμπλ από την Ένωση και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στη Super League τη σεζόν 2022-2023, ύστερα από ψηφοφορία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Μεξικού για τον προημιτελικό του Gold Cup με την Κόστα Ρίκα, ο 27χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στη χρονιά που είχε στη χώρα μας με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Συγκεκριμένα ο Μεξικανός ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του με αφορμή το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους παίκτες που προτιμούν να επιστρέψουν στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Ευρώπη.

Ο παίκτης της ΑΕΚ παραδέχτηκε, ότι θα ήθελε περισσότερους Μεξικανούς παίκτες να ενθαρρύνονται να χτυπήσουν τις πόρτες κάποιων ομάδων που δεν είναι από κορυφαία πρωταθλήματα για να μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδό τους, όπως έκανε κι εκείνος.

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που έχω κάνει, πάντα προσπαθούσα να χτυπάω πόρτες σε άλλα μέρη και να είμαι παράδειγμα για να τους ενθαρρύνω να χτυπούν πόρτες και θα ήταν ωραίο να τους δούμε εκεί γιατί θα μας βοηθήσει στην Εθνική Μεξικού», είπε παίκτης της ΑΕΚ που με τη δήλωσή του αναδεικνύεται κατά κάποιον τρόπο πρέσβης του Μεξικού στο ποδόσφαιρο στης γηραίας ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτη από την ομάδα του Μπέκαμ θέλει ο Αλμέιδα! Συμβόλαιο 3 εκατ.Ευρώ στο MLS - Κριτική για Μέσι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags