Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης - Έρχεται απάντηση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-09 11:35:00

"Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης - Έρχεται απάντηση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης - Έρχεται απάντηση!

Φούντωσε η κόντρα, δόθηκε η εντολή στους μάνατζερ του παίκτη! Η Ένωση μετά την υπόθεση του Πινέδα είναι αποφασισμένη να... χτυπήσει τους Πειραιώτες όπου μπορεί και με όποιον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο τα καταφέρει. Οι Κιτρινόμαυροι μάλιστα διαρρεόυν πως ετοιμάζουν κάτι μεγάλο!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στο κόκκινο φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρά το γεγονός ότι είμαστε εκτός αγωνιστικής περιόδου. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλα θέματα, πέρα από όσα συμβαίνουν μέσα στις 4 γραμμές, που μπορούν να κάνουν τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έρθουν σε κόντρα. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, που η Ένωση ήθελε όσο τίποτα να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και, τελικά, τα κατάφερε: Έδωσε 6,5 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και τον "έδεσε" στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το 2027.

Πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως, φαίνεται ότι υπήρξε προσπάθεια από την πλευρά της... Νότιγχαμ Φόρεστ για να τον ντύσει με τη φανέλα της, προσφέροντας μάλιστα 8 εκατ. ευρώ στη Θέλτα, αν και τυπικά η αγγλική ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση μεσοεπιθετικά γιατί έχει πλήθος παικτών σε αυτή τη θέση.

Προφανώς δεν θα της έκανε κακό να έχει τον Πινέδα στο ρόστερ της, αλλά είναι σαφές ότι ήταν περισσότερο μια προσπάθεια... πικαρίσματος από την πλευρά τού Ολυμπιακού και, λιγότερο, μια πραγματική προσπάθεια της Νότιγχαμ να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Αφήστε, άλλωστε, που μπορεί να υπέγραφε στο αγγλικό κλαμπ και, τελικά, να έφευγε με τη μορφή δανεισμού για τον Ολυμπιακό...

Φαίνεται ότι στην ΑΕΚ δεν ξέχασαν αυτή την προσπάθεια από τους Ερυθρόλευκους και ήθελαν να τους δώσουν μια απάντηση, με τον Κανός! Μπορεί από την ΑΕΚ να μην επιβεβαιώνουν το θέμα αλλά είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός έμαθε από άκρη που δεν αμφισβητείται για το έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ισπανό εξτρέμ.

 Προφανώς αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ψηλά στη λίστα του το κλαμπ τού Πειραιά και προσπάθησε να... χωθεί η ΑΕΚ, αφού η πληροφορία που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει στόχο να χαλάσει μια μεταγραφή επιπέδου που θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες. Αφενός για να τους πικάρει αφετέρου για να ενισχύσει τη δική του ομάδα.

Αν θα τα καταφέρει ή όχι είναι μια άλλη ιστορία, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι οι δύο ομάδες έχουν μια μικρή μεταγραφική κόντρα που αναπτύχθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Τσούμπερ του ΠΑΟ ο Βιλένα - Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, "άκυρο" σε ΑΕΚ - "Εγκέφαλος" ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags