Άρης: Αντίθετα με την υπόθεση Κάρλσον, που κλείνει θετικά για τον Άρη, ο Λορέν Μορόν, για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δύσκολα θα συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο της La Liga και πιθανότατα να βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, με τον Αρη να πιέζει για την υπογραφή του, τις τελευταίες δέκα μέρες περίπου.

Οι “κιτρινόμαυροι” φαίνονται διατεθειμένοι να πάνε μέχρι τέλους την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος κάποτε ήταν… hot όνομα στη χώρα της Ιβηρικής.

Σύμφωνα πάντα με το Transfermarkt, το 2019 και ενώ αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μπέτις, η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια βέβαια άλλαξαν πολλά και η πορεία της καριέρας του δεν ήταν η ανάλογη, παραμένει όμως σε ένα επίπεδο που… κάνει στον Αρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη όμως, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του παίκτη για τον Άρη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr