Facebook Pixel Ανδρέας Ντόη: Κίνηση με νόημα από τον Μαρτίνεθ με Ντόη - Δεν θέλει να γίνει... Μίτσελ - Στο χέρι του παίκτη τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-10 11:18:00

Κίνηση με νόημα από Μαρτίνεθ με Ντόη - Δεν θέλει να γίνει... Μίτσελ - Στο χέρι του παίκτη τα πάντα

Sportdog Team
Κίνηση με νόημα από Μαρτίνεθ με Ντόη - Δεν θέλει να γίνει... Μίτσελ - Στο χέρι του παίκτη τα πάντα

Μπορεί η χρησιμοποίηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στη θέση των χαφ κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Σλοβάτσκο να εξέπληξε, όμως ο Ισπανός τεχνικός ήξερε πολύ καλά τι έκανε ενόψει συνέχειας.

Ανδρέας Ντόη: Καμία έκπληξη δεν ήταν για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ το να βάλει σε θέση αμυντικού χαφ τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην φιλική αναμέτρηση με τη Σλοβάτσκο, θέση που δεν είναι άγνωστη για τον ίδιο αφού στις μικρές ομάδες των Ερυθρόλευκων αγωνιζόταν εκεί, με τον Μίτσελ να είναι αυτός που τον έβαλε στα στόπερ.

Ο Ισπανός, μιας και είναι περίοδος προετοιμασίας, θέλει να δοκιμάσει πράγματα και να δει αν οι παίκτες του μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μια θέσεις, με τον Μαρτίνεθ να τον υπολογίζει και για τα χαφ και τον ποδοσφαιριστή να δείχνει πως μπορεί να ανταποκριθεί και σαν κόφτης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ανδρέας Ντόη έχει πράγματα που πρέπει να βελτιώσει για να μπορέσει να παίξει και σαν αμυντικός χαφ, με τον Μαρτίνεθ να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει εκεί και στα επίσημα παιχνίδια, με το σίγουρο πάντως να είναι πως θα ξαναπαίξει σίγουρα στο κέντρο στα επερχόμενα φιλικά στην Αυστρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags