Ολυμπιακός: Με μεγάλη πλειοψηφία, στην ΓΣ της ΕΠΟ στις 30/6, αποφασίστηκε η αποζημίωση του Τάκη Μπαλτάκου με 8.000 ευρώ μηνιαίως και αναδρομικώς, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι καταψήφισαν, όμως ήταν μειοψηφία.

Οι Πειραιώτες βέβαια δεν έμειναν εκεί μιας και όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (10/7) έστειλαν εξώδικο μέσω του αντιπροέδρου του και μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ, Τάκη Αγραφιώτη, απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη σε περίπτωση υλοποίησης της απόφαση της ΓΣ.

«Θα έχετε διαπράξει το αδίκημα της απιστίας αν η ΕΕ εγκρίνει την αποζημίωση όπως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής. Σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε απόφαση. Σε αντίθετη περίπτωση οι εν λόγω αποφάσεις θα πάσχουν ακυρότητας και οι πράξεις θα είναι ποινικά κολάσιμες. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα επιδιώξουμε για τις μεν αφενός την ακύρωσή τους για τις δε την κατά νόμο τιμωρία τους», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο απέστειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... βόμβα από την Ισπανία για Μίροτιτς και ΠΑΟ - "Δύσκολα θα πει όχι..." - Ανατροπή από Ισραήλ (ΦΩΤΟ)