Για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αναφερόμενος στο θέμα του σέντερ φορ, είπε πως όπως αποδεικνύεται, η μεταγραφή του Μάρκους Αντρέ είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι φάνταζε αρχικά, με την Αλαβές να έχει κάνει μεγαλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, για τον οποίο ούτως ή άλλως δεν είναι πρώτος στόχος για την επίθεση ο Βραζιλιάνος – χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν διακοπεί οι συζητήσεις με τη

Βαλένθια, καθώς ο Αντρέ είναι όντως ψηλά στη λίστα.

Ο ρεπόρτερ εξήγησε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι Νο1 ή, τέλος πάντων, μέσα στους πρώτους υποψηφίους, είναι ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης.

Για το θέμα του στόπερ, είπε πως ο Αργεντινός Παλομίνο της Αταλάντα είναι ακριβώς το στιλ που ζήτησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δηλαδή έμπειρος, με ηγετικά χαρακτηριστικά, ποιότητα και αριστεροπόδαρος. Τον παίκτη πάντως θέλει και η Κάλιαρι.

Αναφέρθηκε ακόμα στις πληροφορίες από τη Γαλλία περί διάθεσης της Λανς να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ, λέγοντας πως η ενδεχόμενο μεταγραφή του είναι κι ένας από τους λόγους της απόκτησης του Κίνι – ώστε να υπάρχει μια λύση ασφάλειας,

Τέλος, είπε ότι ο Καρβάλιο έχει μέχρι τώρα... κερδίσει τον Μαρτίνεθ, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Ζινκερνάγκελ, που πάντως έχει προτάσεις από Κλαμπ Μπριζ και Τράμπζονσπορ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr