Άρης: Από χθες τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως… τελειωμένη τη μεταγραφή του Λορέν Μορόν στον Άρη. Μάλιστα, υπήρξε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, που ανέφερε πως ο Ισπανός φορ θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης των Κιτρινόμαυρων. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, αν και το αποτέλεσμα, λογικά θα είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μορόν, που έχει ήδη ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται, το έχει πάρει απόφαση ότι θα φύγει και είναι πολύ θετικός (ως απόλυτος) στο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Ωστόσο το όλο θέμα για την ώρα έχει να κάνει με την αποζημίωση που θα πάρει ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπέτις, το οποίο έχει ισχύ μέχρι του χρόνου του καλοκαίρι.

Το στόρι πλέον έχει ως εξής: Ο Μορόν θέλει να πάρει όλα τα χρήματα που προβλέπονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου (περίπου 2 εκατ. ευρώ) χωρίς να… απαιτεί να τα πάρει από συγκεκριμένη ομάδα. Η Μπέτις από την πλευρά της καλύπτει ένα μέρος, ο Άρης ένα ακόμη, αλλά όλα μαζί δεν φτάνουν στα λεφτά που είναι να πάρει ο 29χρονος παίκτης. Και κάπου εκεί παίζεται το παιχνίδι, καθώς οι Κιτρινόμαυροι έχουν πιάσει το… ταβάνι των χρημάτων που θέλουν να δώσουν. Οπότε θα πρέπει να ανέβει η Μπέτις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR χθες το βράδυ ήταν να γίνει μία συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του παίκτη με ανθρώπους της ομάδας της Σεβίλλης. Η οποία πάντως ήταν αρκετά πιθανό να έπαιρνε μία μικρή μετάθεση για σήμερα, κάτι που δεν ήταν σίγουρο την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μορόν έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και πλέον διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου του. Η Μπέτις θα πληρώσει ένα μέρος των αποδοχών που θα αντιστοιχούσε στη φετινή σεζόν και μπορεί να υπογράψει με τον Άρη για να λάβει το άλλο μέρος στο νέο του συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει εξέλιξη, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής στον Άρη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Του άλλαξε θέση ο Μαρτίνεθ - Νέα καριέρα για τον μπαλαδόρο!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr