Facebook Pixel Super League: "Μαγείρεμα" με Μπράμπετς, Plan b με Γάλλο - Μεταγραφικό κατόρθωμα Αλμέιδα - Απόφαση Μαρτίνεθ για Ελ Αραμπί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-12 18:22:00

"Μαγείρεμα" με Μπράμπετς, Plan b με Γάλλο - Μεταγραφικό κατόρθωμα Αλμέιδα - Απόφαση Μαρτίνεθ για Ελ Αραμπί!

Οι Μιχείες
"Μαγείρεμα" με Μπράμπετς, Plan b με Γάλλο - Μεταγραφικό κατόρθωμα Αλμέιδα - Απόφαση Μαρτίνεθ για Ελ Αραμπί!

Τι ζήτησε ο Τσέχος από Καρυπίδη και πώς θα κλείσει η ιστορία. Πότε και με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθεί το... σήριαλ με τον αμυντικό του Άρη, γιατί οι Πράσινοι είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσουν, οι τρεις Μεξικανοί από το "πάνω ράφι" της ΑΕΚ και οι εξελίξεις με τον επιθετικό στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟ/ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ 1: Βιάστηκαν όλα τα ΜΜΕ από χθές - εκτός από τον "Ευαγγελιστή βεβαίως, βεβαίως - αρχικά να τον ντύσουν στα "πράσινα"  και μετά να μιλάνε για  "μεγάλη ανατροπή" και ότι χάλασε το deal. Ούτε το ένα ίσχυε, ούτε το άλλο απόλυτα κι ας τοποθετήθηκε με νέα διαρροή της η ΠΑΕ Άρης του στυλ... "ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς και για μας έχει κλείσει το θέμα"! Πρόβλεψη γενική: ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτα τώρα, το θέμα πώλησης του Μπράμπετς θα μείνει ανοικτό μέχρι τον Αύγουστο!! Πάμε παρακάτω: όποιος διάβασε το χθεσινό ρεπορτάζ της στήλης θα έγινε σίγουρα πιο... σοφός. Γράφαμε, λοιπόν, πως μέχρι χθες δεν υπήρχε τελική συμφωνία του Παναθηναϊκού ούτε με τον Άρη, ούτε - κυρίως - με τον ίδιο τον Μπράμπετς . Όταν όλοι οι υπόλοιποι υποστήριζαν  πως ο Καρυπίδης θα αποδεχτεί την σούπερ προσφορά των "πράσινων" αλλά και ότι τα έχουν βρεί με την πλευρά του παίκτη. Ναι, ο Τσέχος θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, είχε πάρει την απόφαση να αλλάξει πόλη και ζωή, την είχε εκφράσει και στον Καρυπίδη αλλά στο οικονομικό υπήρχε (τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Δευτέρας) μια διαφορά της τάξης (χοντρικά) των 150.000 ευρώ ετησίως. Δεν την θεωρώ μεγάλη, αντιθέτως θεωρώ πως μπορούσε να καλυφθεί. Διαφορετικά το τριφύλλι δεν θα κατέθετε την επομένη ( Τρίτη) την επίσημη, ολοκληρωμένη, προσφορά του στον Άρη.

ΠΑΟ/ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ 2: Γράψαμε, επίσης χθες, πως την διαρροή της πρότασης έκανε ο Άρης κι αναρωτηθήκαμε για την σκοπιμοτητά της. Οι οργισμένες αντιδράσεις των οπαδών του Άρη στην προοπτική πώλησης και του Μπράμπετς αλλά και η πρωινή διαρροή πάλι από τον Άρη (επίσημη αυτή την φορά) πως ο Καρυπίδης  δεν τον παραχωρεί, εν μέρει εξηγεί πολλά. Σε συνδυασμό βέβαια με αυτό που επικοινωνούσαν άπαντες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πως ο Μπράμπετς πιέζει και θέλει να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Τι λέει η λογική ερμηνεία αυτών; Πως να κρατήσεις και μάλιστα ξενερωμένο έναν ποδοσφαιριστή σου που θέλει να φύγει, όταν μάλιστα από αυτό το deal  το κλαμπ θα βγεί κερδισμένο κατά 1.930.000 ευρώ; Στο δια ταύτα: εκτιμώ πως η πώληση του Μπράμπετς θέλει είτε "καλό μαγείρεμα" , είτε...χρόνο!! Για τον Παναθηναϊκό πάντως δεδομένα υπάρχει plan b. Συγκεκριμένα, Γάλλος στόπερ, όπως αποκάλυψε απο χθες η στήλη! Χαίρετε... Και σαν υστερόγραφο απλώς να επισημάνω πως στο... παραμύθι δεν υπάρχει Φαμπιάνο.

ΝΕΣΤΟΡ ΑΡΑΟΥΧΟ: Δεδομένα είναι εδώ και τουλάχιστον 40 ημέρες ο Νο 1 στην  short list του Ματίας Αλμέιδα , με τους υποψήφιους στόπερ για την ΑΕΚ. Ο Νο 1 με Νο 2 τον Ισπανό Τσάβι Σάντσες (της Βαγιαδολίδ)... Η στήλη στις 19 Ιουνίου  είχε αναλυτικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον... Μεξικανό Αραουχο, τα οικονομικά μεγέθη, την ρήξη του με την Αμέρικα αλλά και τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν!!! Το οτι χθες βράδυ διέρρευσε ξαφνικά το όνομά του για την ΑΕΚ κι ενώ σερνόταν για 2ημερο η συμφωνία με ξένο στόπερ, πιθανότατα Μεξικανό, δεν το θεωρώ τυχαίο, αντιθέτως σοβαρή ένδειξη. Αντίστοιχη με εκείνη την διαρροή για τον Ροντόλφο Πιζάρο!! Αν πάντως η ΑΕΚ καταφέρει την νέα σεζόν να έχει τρεις (εν ενεργεία) διεθνείς Μεξικανούς στο ρόστερ της και μάλιστα στάρ (για το ποδόσφαιρο της χώρας τους) όπως οι Αραούχο/Πιζάρο ή περιζήτητο πολυ εργαλείο όπως ο Πινέδα, θα είναι πραγματικό... κατόρθωμα. Γιατί οι Μεξικανοί ποδοσφαιριστές κι ακριβοί είναι και δύσκολα έρχονται στην Ευρώπη (και όχι επειδή δεν έχουν προτάσεις). Προφανώς λόγω Αλμέιδα η ΑΕΚ βρήκε/άνοιξε  κανάλι, για το οποίο βέβαια τα σκάει!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: δεν ξέρω αν θα πάρει και Μιρ κι Αντρέ, όπως λέει σημερινό αθλητικό πρωτοσέλιδο. Αν και με 2 ή 2,5 εκατ. , από τα οποία το ένα ως μπόνους στόχων, χλωμό το κόβω για τον Αντρέ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως...Ο Ολυμπιακός ντε φάκτο αυτό το καλοκαίρι θα προσθέσει/πλαισιώσει στον Ελ Αραμπί άλλους δυο στράικερ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Είναι μια ειλημμένη απόφαση Κορδόν - Μαρτίνεθ να αποκτηθούν δυο αξιόλογοι φορ!! Παρεμπιπτόντως αφού ο Μπακαμπού επιστρέφει στην Ευρώπη λόγω της οικογένειάς του  και πάει στη Γαλατά με 1.500.000 ευρώ net salary  τον χρόνο, γιατί δεν έμεινε στον Ολυμπιακό ή δεν πήγαινε στη. ΑΕΚ εφόσον και οι δυο φέρεται να του τα έδιναν αυτά τα λεφτά; Τι, όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ Ch. League για Ολυμπιακό - Πήγε να "κόψει" την μπάλα στον Ντιμπάλα - "Περιπέτεια" με ντόπινγκ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags