Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή - "Λάθος αν πωληθεί ο Κοτάρσκι - Μπορεί να φέρει 15 μύρια αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 01:44:00

Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή - "Λάθος αν πωληθεί ο Κοτάρσκι - Μπορεί να φέρει 15 μύρια αν..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή - "Λάθος αν πωληθεί ο Κοτάρσκι - Μπορεί να φέρει 15 μύρια αν..."

Ο Κροάτης τερματοφύλακας βλέπει πολλές ομάδες να τον έχουν στο στόχαστρό τους με παλαίμαχο παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά να αναλύει την κατάσταση που υπάρχει.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Στην Βεργίνα Τηλεόραση” και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και στις... σειρήνες που υπάρχουν στο εξωτερικό προς το πρόσωπό του.

Ο Κοτάρσκι ήταν η καλύτερη περσινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ και θα είναι λάθος να πουληθεί τώρα σε άλλη ομάδα, γιατί του χρόνου, ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει πάρα πολλά λεφτά, πάνω από 15 εκατομμύρια για τον παίκτη αυτόν, εφόσον αγωνιστεί σε ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, όπου είναι πασαρέλα για τους ποδοσφαιριστές.

Εάν υπάρχει οικονομικό θέμα, είναι κάτι άλλο και δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη σκέψη, γιατί θα τον πουλήσουν για να καλύψουν τρύπες του ταμείου. Διαφορετικά, θα είναι λάθος να πουληθεί”, είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία - Καμπανάκι και για Πασχαλάκη - Πρόταση από Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags