Τάσος Νικολογιάννης: Για το ζήτημα του στόπερ που αναζητούν εδώ και καιρό στο Παναθηναϊκό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ενώ πήρε θέση και για τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει στο Τριφύλλι.
«Θα είναι διαθέσιμος πιθανότατα ο Σένκεφελντ, όχι οι Ιωαννίδης και Τσέριν που έχουν χάσει προπονήσεις. Πιστεύω θα δούμε μια ενδεκάδα που θα είναι κοντά σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και στην πορεία θα γίνουν αλλαγές. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο το πρωί ηλεκτρονικά».
Για τη μεταγραφή στόπερ: «Το θέμα που καίει όλους είναι αυτό του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ, κάτι που έχω επαναλάβει, αλλά δε σου πάνε και όλα όπως θες εσύ. Η περίπτωση του χαφ με τον Βιλένα πήγε καλά, η αυτή του αριστερού μπακ με τον Μλαντένοβιτς, αλλά και του δεκαριού με τον Τζούριτσιτς. Αυτή του στόπερ δεν έχει πάει καλά. Θα πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης. Το ποιος θα είναι μπορεί να το ξέρουμε μέχρι αύριο. Είμαστε στην τελική φάση και θα μάθουμε. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με όλα όσα έχουν γραφτεί».
Για τα όσα γράφτηκαν για τον Βέλεθ: «Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ίδιο να επιστρέψει, αλλά δεν προχώρησε κάτι», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία - Καμπανάκι και για Πασχαλάκη - Πρόταση από Ch. League!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
