Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Συμβόλαια... Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος - "Σφήνα" από ΠΑΟΚ για Βιλένα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 00:01:00

Συμβόλαια... Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος - "Σφήνα" από ΠΑΟΚ για Βιλένα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Συμβόλαια... Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος - "Σφήνα" από ΠΑΟΚ για Βιλένα!

Ο Δικέφαλος πήγε να "κλέψει" τον Ολλανδό μέσω... Εκόνγκ. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει πόσα χρήματα έχει ρίξει το Τριφύλλι για τις δύο μεγάλες μεταγφραφές του καλοκαιριού, αλλά και το παρασκήνιο με τους Θεσσαλονικείς που "ψάχτηκαν" για το... μπαμ των Πράσινων λίγο πριν υπογράψει.

ΤΖΟΥΡΙΣΙΤΣ/ΒΙΛΕΝΑ:  οι δυο μεγάλες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού παραπέμπουν σε συμβόλαια... Ολυμπιακού προηγούμενων χρόνων! Ο Σέρβος υπέγραψε με ετήσιες αποδοχές 1.300.000 ευρώ, όταν στην Σαμπντόρια το net salary που είχε δεν ξεπερνούσε τα 700 χιλιάρικα. Και ο Βιλένα ήρθε με 1.400.000 ετησίως, όταν κι αυτός στην Εσπανιόλ έπαιρνε κάτω από εκατομμύριο. Δηλαδή ο Αλαφούζος για τον Σέρβο και τον Ολλανδό θα δίνει συνολικά ετησίως 2.700.000 ευρώ ετησίως. Πολλα λεφτά αλλά και μόλις 200.000 περισσότερα απο το φετινό συμβόλαιο του Μπερνάρ στο τριφύλλι. Και οι τρεις μαζί θα κοστίζουν κοντά στα 5.200.000 ευρώ, αλλά δύσκολα θα ξεκινάνε και οι τρεις στην βασική ενδεκάδα. Υπάρχει βέβαια και η σοβαρή προοπτική ο Μπερνάρ τον Αύγουστο να παραχωρηθεί στην Βραζιλία ή την Αραβία. Τι, όχι;

ΒΙΛΕΝΑ: λίγοι γνωρίζουν πως με την περίπτωση του ο Παναθηναϊκός έκανε το σκορ 2-1 στις φετινές μεταγραφικές κόντρες του με τον ΠΑΟΚ! Τους...πήρε τον Τζούρισιτς, του...άρπαξαν τον Εκόνγκ ενώ λόγω του Νιγηριανού στόπερ πήγε να γίνει... ντέρμπι και του Βιλένα. Ο Εκόνγκ είναι κολλητός του και όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, μαθαίνοντας πως ψάχνουν για αριστερό χαφ, τότε τους πρότεινε τον Βιλένα, που ήξερε πως ερχόταν Ελλάδα και ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Στον ΠΑΟΚ όντως έκανε γκελ ο Βιλένα και με το ... μπουστάρισμα του Εκόνγκ έκαναν την σφήνα δίνοντας κι αντίστοιχα λεφτά. Αποδείχθηκε όμως, πως μπήκαν στο...χορό καθυστερημένα αφου ήταν μια υπόθεση που οι πράσινοι με τον Παπαδημητρίου δούλευαν πάνω από μήνα και είχε  φτιάξει στεγανά... 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" στο κλεισμένο deal ΑΕΚ και Πάλμα - Κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα με... Δούρειο Ίππο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags