Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανο παρασκήνιο για μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο μπαμπάς Λουτσέσκου - Περικοπή μισθού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 15:54:00

Απίθανο παρασκήνιο για μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο μπαμπάς Λουτσέσκου - Περικοπή μισθού!

Sportdog Team
Απίθανο παρασκήνιο για μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο μπαμπάς Λουτσέσκου - Περικοπή μισθού!

Το παρασκήνιο μεταγραφής του Δικεφάλου, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Τις λεπτομέρειες του νέου δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου στον ΠΑΟΚ αποκαλύπτει η ουκρανική ιστοσελίδα "futbol24.ua", φέρνοντας στο φως διάφορες αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι στην ανανέωση του δανεισμού του Πολωνού στον Δικέφαλο έπαιξε μεγάλο ρόλο ο προπονητής της Ντιναμό και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, ενώ σημειώνεται ότι ο παίκτης δέχτηκε γενναία μείωση μισθού, αφού από τις 850.000 ευρώ ετησίως στην Ουκρανία, έπεσε στις 500-600.000 με τα μπόνους, για να συνεχίσει στην Ελλάδα.

«Ο Κεντζιόρα μετακόμισε στον ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όπως έγινε γνωστό ο προπονητής της Ντιναμό έπεισε τον γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητής του ΠΑΟΚ) για τη σκοπιμότητα της μεταγραφής του Πολωνού», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει για τις απολαβές του Πολωνού δεξιού μπακ:

«Είναι ενδιαφέρον ότι ο Κεντζιόρα συμφώνησε σε μεγάλη περικοπή μισθού. Στο Κίεβο, ο Κεντζιόρα αμειβόταν με 850.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στην Ελλάδα θα λάβει από 500 έως 600 χιλιάδες και μέσα σε αυτά τα χρήματα βρίσκονται πιθανά μπόνους. Το συμβόλαιό του με τους ανθρώπους της Κιέβου ισχύει για έναν ακόμη χρόνο, αν ο αμυντικός δεν υπογράψει νέα συμφωνία, θα φύγει ως ελεύθερος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαια... Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος - "Σφήνα" από ΠΑΟΚ για Βιλένα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags