Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη! Έτσι ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Κεντζίορα - Ο ρόλος... κλειδί του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 18:00:00

Σούπερ αποκάλυψη! Έτσι ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Κεντζίορα - Ο ρόλος... κλειδί του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Έτσι ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Κεντζίορα - Ο ρόλος... κλειδί του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Με τις λεπτομέρειες της επέκτασης του δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου ασχολούνται τα ουκρανικά ΜΜΕ, αποκαλύπτωντας τις απολαβές που θα έχει ο Πολωνός αμυντικός στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Με τις λεπτομέρειες της επέκτασης του δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου ασχολούνται τα ουκρανικά ΜΜΕ, αποκαλύπτωντας τις απολαβές που θα έχει ο Πολωνός αμυντικός στον ΠΑΟΚ

Ο Τόμας Κεντζιόρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον περσινό δανεισμό για έναν… νέο δανεισμό από την Ντιναμό Κιέβου και ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους». Όπως αναφέρει η ουκρανική ιστοσελίδα futbol24.ua σημαντική συμβολή στην επαναφορά του στον Δικέφαλο του Πολωνού αμυντικού είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που προπονεί την ουκρανική ομάδα.

«Ο Κεντζιόρα μετακόμισε στον ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όπως έγινε γνωστό ο προπονητής της Ντιναμό έπεισε τον γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητής του ΠΑΟΚ) για τη σκοπιμότητα της μεταγραφής του Πολωνού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όσον αφορά τις απολαβές του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την συμφωνία του με την Ντιναμό, οι Ουκρανοί γράφουν : «Είναι ενδιαφέρον ότι ο Κεντζιόρα συμφώνησε σε μεγάλη περικοπή μισθού. Στο Κίεβο, ο Κεντζιόρα κέρδιζε 850.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στην Ελλάδα θα λάβει από 500 έως 600 χιλιάδες και μέσα σε αυτά τα χρήματα βρίσκονται πιθανά μπόνους. Το συμβόλαιό του με τους ανθρώπους της Κιέβου ισχύει για έναν ακόμη χρόνο -ανάλογα, αν ο αμυντικός δεν έχει υπογράψει νέα συμφωνία, θα φύγει ως ελεύθερος».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρόταση Μπέου σε Βαλμπουενά - Σκάει προσφορά από μεγάλη ομάδα - "Πολύ χρήμα" από Αραβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags