Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 22:40:00

Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Δίνουν Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!

GOALάρες by Εvaggelistis
Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Δίνουν Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!

Ο κλεισμένος φορ που δεν ήρθε και η διπλή ανατροπή! Στον Δικέφαλο ετοιμάζονται για δύο προσθήκες που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τον Ραζβάν και προσπαθούν να αποφύγουν τα λάθη που έγιναν μέχρι τώρα.

ΠΑΟΚ: μετά τον Σαμάτα παίρνει σειρά η μεταγραφή τουλάχιστον ενός χαφ. Αν πάντως ο Σαββίδης θέλει να κάνει χαρούμενο τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα του κλείσει μίνιμουμ έναν από τους Οζντόεφ ή Πέλκας. Και οι δυο είναι επιλογές/γούστα του Ρουμάνου κόουτς, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την πιάτσα agents, ο "δικέφαλος" έχει επιστρέψει και στις δυο υποθέσεις, με νέες επαφές & άμεσες εξελίξεις. Λογικά ένας από τους δυο θα κλείσει αν και η λογική με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι δεν έχουν και την... καλύτερη σχέση.

ΚΑΡΑΣΚΑΛ: δεν ξέρω αν όντως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση αγοράς του 4.500.000 ευρώ, με την σημερινή χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού να αγγίζει τα 7.000.000 ευρώ. Αυτά που γνωρίζει η στήλη είναι: α) τον έχουν συνιδιοκτησία ΤΣΣΚΑ Μόσχας & Ρίβερ Πλέιτ, ), β)οι Μοσχοβίτες θέλουν να τον... ξεφορτωθούν και πάνω κάτω με τα ίδια λεφτά (από 4.500.000 ευρώ και plus) να κινηθούν για την αγορά παίκτη ίδιας θέσης, που αγωνίζεται σε μεγάλη ελληνική ομάδα (του  πρώην ΠΟΚ), γ) ο Χόρχε Καρασκάλ είναι... ομόσταβλος, δηλαδή έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κουαλιάτα!! Δηλαδή με το κορυφαίο... μεταγραφικό βατόμουρο του περασμένου καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ (κλαίνε στην Τούμπα τα 2.000.000 που χάλασε ο Μπότο)...

ΒΙΠΟΤΝΙΚ: οι φαν της στήλης θα θυμούνται την αποκάλυψη της στήλης, μόλις την επομένη του αποκλειστικού μας θέματος πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε και φέρνει Σαμάτα, σχετικά για την πρόταση του "δικεφάλου" στην Μάριμπορ, για τον 21χρονο Σλοβένο αρχισκόρερ της. Τότε είχαμε προδικάσει πως ο Ζαν Βιπότνικ θα ντυνόταν στα "ασπρόμαυρα" και στην Τούμπα θα εμφανιζόντουσαν δυο σέντερ φορ, Σαμάτα και Βιπότνικ. Τελικά πέσαμε έξω αφού ο Σλοβένος μπόμπερ υπέγραψε τελικά στην Μπορντό και έγινε συμπαίκτης του Μισελέν. Γιατί χάλασε μια μεταγραφή που ακόμη και ο Λουτσέσκου είχε ενημερωθεί πως το done deal πλησίαζε; 

Για 300.000 ευρώ συν ποσοστο μεταπώλησης χάλασε! Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη πρόταση για τον Βιπότνικ, ύψους 2.500.000 ευρώ. Η Μάριμπορ όμως, ήταν ανένδοτη και τελικά τον πούλησε 2,8 εκατ. στους "γιρονδίνους"! Παρεμπιπτόντως η πρώτη Μπιγκφοράτη ομάδα που ασχολήθηκε τον Ιούνιο με την περίπτωση Βιπότνικ ήταν ο Ολυμπιακός , χωρίς πάντως να κανει πρόταση αφού ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις των Σλοβένων αλλά τις έκρινε υπερβολικές. Παρεμπιπτόντως ο Βιπότνικ είχε πεί το "ναι" από την πλευρά του στον ΠΑΟΚ με ετήσιες αποδοχές κοντά στην 450άρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτούνης" του Μεξικού ο Πισάρο - Πιο σταρ και αρτίστας από Πινέδα - Συμφωνία με τον στόπερ του Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags