Facebook Pixel ΑΕΚ: Εκτίμηση Τσακίρη για το θέμα στόπερ και Αραούχο - "Η ΑΕΚ δεν πουλάει βασικούς της"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-16 12:27:00

Εκτίμηση Τσακίρη για το θέμα στόπερ και Αραούχο - "Η ΑΕΚ δεν πουλάει βασικούς της"

Sportdog Team
Εκτίμηση Τσακίρη για το θέμα στόπερ και Αραούχο - "Η ΑΕΚ δεν πουλάει βασικούς της"

Τι είπε για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, τον Λιβάι Γκαρσία και τον Αλεξανδρόπουλο.

Ουσιαστική άνω τελεία για τις επόμενες ημέρες μπαίνει στο θέμα της απόκτησης στόπερ στην ΑΕΚ! Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τα λεγόμενα του ίδιου του Ματίας Αλμέιδα, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Ολλανδία και όπως υπογράμμισε ο Τσακίρης, αυτό το οποίο προκύπτει είναι αφενός ότι δεν πρόκειται να βιαστεί και αφετέρου ότι ψάχνει κάτι καλύτερο ή και διαφορετικό για τα μετόπισθεν από τον Νέστορ Αραούχο.

«Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Αραούχο, γιατί φαίνεται πως ο κόουτς κοιτάει και άλλη περίπτωση. Έχει μπει, πάντως, μια άνω τελεία ουσιαστική στο θέμα του στόπερ, καθώς ο Αλμέιδα θέλει είτε κάτι διαφορετικό είτε κάτι καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση, από όσα μας είπε, καταλαβαίνει κανείς ότι ούτε θέλει να φέρει κάποιον απλά για να τον φέρει και ούτε πρόκειται να βιαστεί. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε ουσιαστική εξέλιξη ούτε μέχρι Τρίτη-Τετάρτη. Δεν αποκλείω την περίπτωση Αραούχο, αλλά όλα δείχνουν ότι ψάχνει κάτι άλλο ο προπονητής της ΑΕΚ», τόνισε ο ρεπόρτερ.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι ο Αλμέιδα ρωτήθηκε και για τον Λιβάι Γκαρσία, απαντώντας αυτό, που έχει πει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι, δηλαδή, ο παίκτης δεν πωλείται, ενώ υπογράμμισε ότι στην ΑΕΚ εκτιμούν πως η αξία του είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Τόνισε, δε, ότι, γενικά, στην ομάδα έχουν αποφασίσει να μην πουλήσουν βασικούς παίκτες -για αυτό απέρριψαν και την πρόταση για Μουκουντί- προκειμένου να μη χαλάσει η ομοιογένεια. Τέλος, για τον Αλεξανδρόπουλο ανέφερε ότι η Ένωση μπορεί να κοιτάει την περίπτωσή του, αλλά δεν έχει κινηθεί για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτούνης" του Μεξικού ο Πισάρο - Πιο σταρ και αρτίστας από Πινέδα - Συμφωνία με τον στόπερ του Αλμέιδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags