Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ, απορίες για Λουτσέσκου - Ανησυχία για Κοτάρσκι... ανεπίτρεπτο και για τον Κωνσταντέλια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-16 21:32:00

Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ, απορίες για Λουτσέσκου - Ανησυχία για Κοτάρσκι... ανεπίτρεπτο και για τον Κωνσταντέλια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ, απορίες για Λουτσέσκου - Ανησυχία για Κοτάρσκι... ανεπίτρεπτο και για τον Κωνσταντέλια!

Δεν έχει το περιθώριο για τέτοια λάθη με τους Ισραηλινούς! Ο Δικέφαλος σε 10 ημέρες παίζει τον πρώτο της τελικό και η ομάδα έδειξε ανέτοιμη...

Στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην Βέστερλο, ο ΠΑΟΚ έδειξε σε πολλά σημεία του αγώνα να χάνεται στο μεσοαμυντικό του κομμάτι και το πλήρωσε... ακριβά, μιας και δέχθηκε τρία γκολ, κάτι που θα πρέπει να ξυπνήσει τους πάντες, ενόψει των επίσημων αγώνων με την Μπεϊτάρ. Εκεί δηλαδή όπου κάθε λάθος θα είναι πιθανό να φέρνει τους Θεσσαλονικείς πιο κοντά σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε έναν αγώνα που ουσιαστικά αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε της ομάδας, πριν την Ευρώπη!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστράτευσε μία διαφορετική ενδεκάδα, επιλέγοντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη και Ράφα Σοάρες από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ αγωνίστηκε το δίδυμο των Σβαμπ - Τσιγγάρα με τους Π.Τζίμα, Κωνσταντέλια και Νάρεϊ να απαρτίζουν την επιθετική τριπλέτα πίσω από τον Μπράντον Τόμας. 

Κοινώς, προέβη σε επιλογές που πολύ δύσκολα θα δούμε σε επίσημο ματς, οπότε είναι ξεκάθαρο πως έχει ένα πλάνο, αλλά θέλησε να το κρατήσει κρυφό ενόψει της συνέχειας.

Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στο υπέροπλο που λέγεται Νάρεϊ, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να δείχνει πως έχει αφήσει για τα καλά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και είναι ο παίκτης που ο Λουτσέσκου περίμενει να του δώσει και... φέτος 10+ γκολ και 10+ ασίστ στην διάρκεια της χρονιάς.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρυσι, με το που είχε έρθει, ο Ρουμάνος τον είχε βάλει ακόμη και ως φορ με την Λέφσκι Σόφιας, με τον Νάρεϊ να μην γκρινιάζει ποτέ και να γίνεται μια εκ των κορυφαίων μεταγραφών της Λίγκας, πέρυσι. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε εάν θα έχει φέτος αναβαθμισμένο ρόλο ο Τζίμας, ο οποίος μαζί με τον Κοτάρσκι είναι επιβαρυμένοι και από το Euro, με τον δεύτερο μάλιστα, να μην δείχνει και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στην Βέστερλο.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ανεβάσει και ο Κωνσταντέλιας την απόδοσή του, μιας και λάθη σαν και αυτό που έκανε σήμερα, δεν πρέπει να γίνουν ξανά σε κανονικό αγώνα. Όπως και να έχει η 11άδα που είδαμε σήμερα θα είναι αρκετά αλλαγμένη σε 10 ημέρες από σήμερα και ο Λουτσέσκου ξέρει πως δεν χωράει δεύτερη σερί σεζόν χωρίς Ευρώπη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώνης για ΠΑΟΚ - Σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, έρχεται… τζάμπα στην Τούμπα - Ιδανικός για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags