Facebook Pixel ΑΕΚ: Εκτίμηση Κετσετζόγλου για Λιβάι: "Δεν βλέπω πώληση, αλλά..." - Τι είπε για Πισάρο, Αραούχο και Πάλμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 13:30:00

Εκτίμηση Κετσετζόγλου για Λιβάι: "Δεν βλέπω πώληση, αλλά..." - Τι είπε για Πισάρο, Αραούχο και Πάλμα

Sportdog Team
Εκτίμηση Κετσετζόγλου για Λιβάι: "Δεν βλέπω πώληση, αλλά..." - Τι είπε για Πισάρο, Αραούχο και Πάλμα

Το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου για το θέμα με τον Λιβάι Γκαρσία και τις προτάσεις από το εξωτερικό.

Η επέκταση και αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Λιβάι Γκαρσία και όχι η πώλησή του είναι αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα για την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν βλέπω με τίποτα να γίνεται πώληση του Γκαρσία τώρα, ειδικά πριν τα παιχνίδια της Ευρώπης. Τώρα, βέβαια, αν έρθει μια πρόταση 30 εκατ. ευρώ, αλλάζει η συζήτηση. Αυτό που βλέπω είναι μέσα στους επόμενους μήνες να γίνεται αναπροσαρμογή συμβολαίου στον παίκτη, με αύξηση στις απολαβές του. Είναι πιθανό η ΑΕΚ να αποκτήσει σέντερ φορ, κοντά στα χαρακτηριστικά του Γκαρσία», σημείωσε.

 

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροδόλφο Πισάρο, τόνισε: «Είναι μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ η μεταγραφή του Πισάρο, ενός παίκτη με μεγάλη ποιότητα και σε πολύ καλή ηλικία. Το πετυχαίνει κι αυτό χάρη στον Αλμέιδα και την προσωπική σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή. Πάνω από το 50% της καριέρας του έχει παίξει στα άκρα, είναι δημιουργός αλλά και εκτελεστής έχοντας βάλει πολλά γκολ και κρίσιμα στην καριέρα του. Φέτος στην Ίντερ Μαϊάμι είχε έναν ρόλο πιο πίσω και ήταν πρώτος σε πάσες-κλειδιά στο MLS. Ο Αλμέιδα τον προορίζει κυρίως για αριστερά, αλλά άνετα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ ή ακόμη και στη θέση του Πινέδα».

Όσο για την υπόθεση στόπερ; «Υπάρχει πρόταση στην Κλαμπ Αμέρικα για τον Αραούχο, αλλά γίνονται πισωγυρίσματα από τους Μεξικανούς που ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του. Η ΑΕΚ δεν καίγεται να πάρει εδώ και τώρα στόπερ, γιατί διαθέτει λύσεις, αλλά θα ήθελε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν το θέμα πάει πιο πίσω, έχει εξετάσει και κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, από αυτές που λέμε που δύσκολα έρχονται στην Ελλάδα, αλλά αυτές μπορούν να προχωρήσουν αργότερα και αν δεν έχει αποκτηθεί ως τότε κάποιος άλλος αμυντικός. Το βασικό κριτήριο για στόπερ είναι να μπορεί να παίξει και αριστερό και δεξί στόπερ, ενώ ίσως και από σύμπτωση βλέπει ψηλούς παίκτες».

Τέλος, για τον Λουίς Πάλμα είπε πως «… είναι πιθανό να γίνει, αν ο Άρης δεν τον πουλήσει στο εξωτερικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Θα είναι μια μεταγραφή εκτός βασικού προγραμματισμού, όπως έκανε και πέρσι η ΑΕΚ αυτή του Πάολο Φερνάντες».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο από Αργεντινή για νεαρό στόπερ και κόντρα... ΑΕΚ - Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags