Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανάλυση Τσακίρη για Λιβάι Γκαρσία - Έτσι έχει το θέμα με την μεταγραφή του - "Ο Μελισσανίδης είχε πει ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 16:37:00

Ανάλυση Τσακίρη για Λιβάι - Έτσι έχει το θέμα με την μεταγραφή του - "Ο Μελισσανίδης είχε πει ότι..."

Sportdog Team
Ανάλυση Τσακίρη για Λιβάι - Έτσι έχει το θέμα με την μεταγραφή του - "Ο Μελισσανίδης είχε πει ότι..."

Στις μεγάλες προτάσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Λιβάι Γκαρσία και το τι θα πράξει η ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, με τον Ροδόλφο Πισάρο να κάνει την πρώτη του προπόνηση και τα δεδομένα για τον Λιβάι Γκαρσία, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Νομίζω ότι το… πιστόλι στον κρόταφο μπαίνει το επόμενο καλοκαίρι. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό καθεστώς συνδιοκτησίας με την Μπεϊτάρ, 60-40%, να πάρει τα χρήματα που έχει δώσει η ΑΕΚ και το υπόλοιπο ποσό το παίρνει από τη μεταγραφή. Είναι ειδικοί όροι στο συμβόλαιο του παίκτη. Με τον Μπάρκα, η ΑΕΚ είχε μία συνδιοκτησία, έληξε εκείνο το συμβόλαιο, και μετά τη μεταγραφή του στη Σέλτικ, δεν πήρε χρήματα ο Ατρόμητος», ήταν το σχόλιό του για την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού από το Τρίνινταντ.

«Ο Λιβάι σέβεται πάρα πολύ αυτά που έκανε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Έκανε πολλές υπερβάσεις και παραχωρήσεις, ενώ υπήρχε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Από την άλλη, υπάρχει ένα οικονομικό κεφάλαιο, για έναν παίκτη που μπαίνει του χρόνου στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν πρέπει να χάσεις τα χρήματα από ενδεχόμενη πώλησή του. Η ΑΕΚ, όπως έχουμε πει, σκέφτεται την επιβράβευση του παίκτη, του οποίου πέρυσι ήταν η πρώτη σούπερ χρονιά στην ομάδα. Στο γεύμα που μας είχε παραθέσει ο Μελισσανίδης, είχε τονίσει ότι δεν τον πουλάει με τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνει αν έρθει μία τεράστια πρόταση για εκείνον», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "χυλόπιτα" για Λιβάι Γκαρσία! Εξωφρενικό ποσό ζητά η ΑΕΚ - Πάει για το... ντιλ του αιώνα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags