Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έριξε χρήμα ο Αλαφούζος, "πίεση" πλέον σε Γιοβάνοβιτς - Θέλει… Μπακαμπού ο Λουτσέσκου, 4 "όχι" από Πέλκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 17:53:00

Έριξε χρήμα ο Αλαφούζος, "πίεση" πλέον σε Γιοβάνοβιτς - Θέλει… Μπακαμπού ο Λουτσέσκου, 4 "όχι" από Πέλκα!

Οι Μιχείες
Έριξε χρήμα ο Αλαφούζος, "πίεση" πλέον σε Γιοβάνοβιτς - Θέλει… Μπακαμπού ο Λουτσέσκου, 4 "όχι" από Πέλκα!

Η μεγάλη επένδυση στο Τριφύλλι και οι μεταγραφές ΠΑΟΚ. Γιατί ο Έλληνας ρίσκαρε για να επιστρέψει στην Τούμπα, ποια ήταν η επικοινωνία του Ρουμάνου προπονητή με τον Σαμάτα και τι δείχνουν οι τελευταίες μεταγραφές στους Πράσινους.

ΠΕΛΚΑΣ: θα μπορούσε να είχε αποδεχτεί και να είχε υπογράψει σε μια από τις τέσσερις τουρκικές ομάδες που του κατέθεσαν επίσημες προτάσεις. Έχει πάρει όμως, το ρίσκο να...περιμένει τον ΠΑΟΚ, να τελειώσει και με την μεταγραφή του αμυντικού - κεντρικού μέσου που απομένει και είναι σε προτεραιότητα (θα κλείσει ή αυτή την εβδομάδα ή την άλλη το αργότερο) και μετά να κάνουν την ουσιαστική διαπραγμάτευση μεταξύ τους. Ο Λουτσέσκου θέλει Πέλκα, ο Πέλκας δείχνει με την στάση του πως θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα, το κλαμπ είναι θετικό,  το θέμα στις πρώτες συζητήσεις ήταν στο οικονομικό αλλά μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Πέλκα....

ΣΑΜΑΤΑ: μπορεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του να καθυστέρησε δυο εβδομάδες, αλλά το σήριαλ είχε τελικά... happy end. Για να αποτελέσει και μια πανηγυρική δικαίωση του αποκλειστικού της στήλης, πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Σαμάτα και ο Τανζανός θα ήταν ο "αντί-Ολιβέιρα"! Από εκει και πέρα Λουτσέσκου - Σαμάτα είχαν μιλήσει τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα (όχι μόνο μια φορά), πριν ο Αφρικανός στράικερ έρθει στην Θεσσαλονίκη και υπογράψει. Ο Ρουμάνος κόουτς ήθελε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που ήταν ο Σαμάτα αλλά και να τον ενημερώσει/προετοιμάσει για το τι θα τον... περιμένει στην Τούμπα. Και όπως τον διαβεβαίωσε ο Λουτσέσκου, ο δικός του ΠΑΟΚ θα κάνει αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, οπότε ο Τανζανός θα πρέπει να επιβεβαιώσει την φήμη που τον ακολουθεί πως είναι πολύ καλός μέσα στο... κουτί. Αυτό περιμένει και ο Ραζβάν και ο Οργανισμός του "δικεφάλου". Ο Σαμάτα να είναι ο... Μακαμπού του ΠΑΟΚ, στην σεζόν 2023-24!!!

ΠΑΟ/ΓΕΝΤΒΑΙ: μια ακόμη πολύ δυνατή μεταγραφή του τριφυλλιού, ένας ακόμη εν ενεργεία διεθνής, ο Κροάτης στόπερ, που αναβαθμίζει το ρόστερ των πράσινων χωρίς αμφιβολία. Ο Αλαφούζος έχει σπρώξει πολύ χρήμα αυτό το καλοκαίρι σε συμβόλαια, fees, bonus signing και προμήθειες. Βιλένα, Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι είναι παίκτες που ήρθαν πληρώνοντας υπεραξίες αλλά και υψηλές προμήθειες (όχι δηλαδή... ψιλοπρομήθειες των 50 και 100.000 ευρώ) σε μεγαλοατζέντηδες ή τα Γραφεία που τους εκπροσωπούν!!!Ο ιδιοκτήτης και η διοίκηση του Παναθηναικού έχουν ουσιαστικά αναβαθμίσει το ρόστερ και προσφέρει ποιότητα και... πολυτέλεια λύσεων στον Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς θα πρέπει να το κάνει γκρουπ, να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να φέρει αποτελέσματα. Αν δεν τα καταφέρει, αυτός θα έχει πρόβλημα αφού ο Αλαφούζος πληρώνει πλέον αδρά για να έχει το υλικό που θέλει για πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη. Αυτή είναι η αλήθεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση Sportdog για Αλεξανδρόπουλο και Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags