Νέα διάσταση στο θέμα της σχέσης του Ζοσέ Μπότο και του ΠΑΟΚ έρχεται μέσα από το TuttoMercatoWeb.com, το οποίο παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής απομακρύνεται από τη θέση του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Ο Ζοσέ Μπότο δεν είναι πλέον αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το TuttoMercatoWeb.com , ο Πορτογάλος στέλεχος έλυσε το συμβόλαιό του σε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία λόγω διαφορετικών απόψεων για τη μεταγραφική καμπάνια και άλλα θέματα που αφορούν τη δουλειά του.

Ο Μπότο, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν σε συλλόγους όπως η Μπενφίκα και η Σαχτάρ Ντόνετσκ και έχει προσεγγιστεί επίσης από τη Ρόμα και τη Σπέτσια, φεύγει μετά από δυόμισι χρόνια, στα οποία έφερε ταλέντα όπως ο Κοτάρσκι, ο Κωνσταντελιάς, ο Κουλιεράκης και ο Τζίμας. Ελλάδα . Τώρα επέστρεψε στην αγορά και έτοιμος να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση.».

Φουλάρει για Οζντόεφ

Η αποχώρηση του Μπότο πάντως δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, αφού ο ρόλος του πλέον ήταν πάρα πολύ μικρός το τελευταίο διάστημα στον σχεδιασμό της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες ώρες φουλάρουν για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο παίκτης έχεις συμφωνήσει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι ετοιμάζουν για την τελική τους πρόταση στην Καραγκιουμρούκ.