Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία - Πρόταση 21.5 εκατ. - Ραντεβού που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-19 13:43:00

Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία - Πρόταση 21.5 εκατ. - Ραντεβού που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία - Πρόταση 21.5 εκατ. - Ραντεβού που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις!

Η Ένωση απέρριψε νέα τεράστια πρόταση για τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή...
 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ! Όπως ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η «Ένωση» απέρριψε πρόταση ύψους 21,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή επιθετικό από το Τρινιντάντ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το γεγονός πως δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του παίκτη, όπως είχε υπογραμμίσει πριν από καιρό στους ρεπόρτερ της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσακίρης αποκάλυψε ότι υπήρξε συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Λιβάι Γκαρσία και του εξήγησε όλο το σκεπτικό της ΑΕΚ για να μην πωληθεί τώρα, γνωστοποιώντας του πως θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Στο «κιτρινόμαυρο» δεν θέλουν σε καμία να κλείσουν τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει αργότερα. Μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Μελισσανίδης θέλει να τον… χαρεί περισσότερο, αφού είναι ένας από τους αγαπημένους του παίκτες.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, είναι ένας άνθρωπος που όταν νιώθει καλά και αντιλαμβάνεται πως υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του, όπως συμβαίνει με τον Μελισσανίδη, δεν έχει τάσεις φυγής. Σίγουρα δελεάζεται από τις προτάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά η επαφή του και τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ τον κάνουν να μην… καίγεται για την αποχώρησή του, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει πως θα υπάρξει και μία ουσιαστική ανταμοιβή για εκείνον με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags