Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, με αφορμή τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο από το πόστο του στην ομάδα, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσπαθεί εδώ και καιρό να πιέσει με τον τρόπο του τον ΠΑΟΚ να τελειώσει αυτή η συνεργασία. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ σε μία τέτοια περίοδο, που θα μπορούσε να τον αξιοποιήσει, δεν έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Εκείνος προσπαθεί με διαρροές να πιέσει για να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν γίνει τώρα και γίνει σε ένα μήνα, εκεί οδεύει το πράγμα. Για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως ο Σαββίδης γνωρίζει για ποιο λόγο έχει φτάσει εδώ η συνεργασία. Το τμήμα σκάουτινγκ εντοπίζει παίκτες, οι Γκοντσάρεβα μιλάει μαζί τους και ο Μπότο δεν έχει ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Πέλκα, υπογράμμισε: «Όταν ο ΠΑΟΚ πάρει την απόφαση να ασχοληθεί σοβαρά, τότε θα έχει τις ελπίδες του, από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα. Τώρα ο ΠΑΟΚ καίγεται για άλλον παίκτη, για έναν παίκτη στον άξονα και μετά θα μπει στο κομμάτι μεσοεπιθετικός. Με τους παίκτες που έχει τώρα μπορεί να ξεκινήσει τη σεζόν, αλλά μετά θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ».