Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καμπανάκι" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για αποχώρηση Κοτάρσκι - Τι είπε για επιστροφή Πέλκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 11:44:00

"Καμπανάκι" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για αποχώρηση Κοτάρσκι - Τι είπε για επιστροφή Πέλκα

Sportdog Team
"Καμπανάκι" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για αποχώρηση Κοτάρσκι - Τι είπε για επιστροφή Πέλκα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην πιθανή αποχώρηση του Κροάτη τερματοφύλακα, αλλά και την επιστροφή του Έλληνα φορ.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Για την πιθανότητα μεταγραφής του Κοτάρσκι σε άλλη ομάδα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Πέλκα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Το κακό είναι ότι επηρεάζονται όλα και όλοι. Κάνει κακό αυτό στον παίκτη γιατί λένε όλοι ότι θέλει να φύγει και σκέφτεται κάτι άλλο. Αν έρθει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να το σκέφτεται. Εφόσον, έχει συμβόλαιο θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα και να δει ποιο θα είναι το μέλλον του. 

Παίζουν ρόλοι και οι μάνατζερ γιατί του φουσκώσουν τα μυαλά και κάποιες φορές ψεύδονται θέλοντας να ανεβάσουν το κασέ τους. Πρέπει και η ομάδα να κάνει κάτι για να τον κρατήσει. Ζητά την αναγνώριση».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε μια πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην Τούμπα: «Εϊμαι υπέρ των Ελλήνων παικτών. Μακάρι να βρεθεί η σωστή τομή και πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Μακάρι να βρεθεί η λύση και να έρθει ο Πέλκας», είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με Χεζόνια - Ο Γκαρούμπα κάνει... άνω-κάτω τον ΠΑΟ - Αλλάζει στάση η Ρεάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags