Facebook Pixel ΑΕΚ: "21.45 εκατ. για το 60% του Γκαρσία - Άγνωστο τι θα κάνει ο Μελισσανίδης με πρόταση 35 εκατ. - Του είπαν να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 14:33:00

"21.45 εκατ. για το 60% του Γκαρσία - Άγνωστο τι θα κάνει ο Μελισσανίδης με πρόταση 35 εκατ. - Του είπαν να..."

Sportdog Team
"21.45 εκατ. για το 60% του Γκαρσία - Άγνωστο τι θα κάνει ο Μελισσανίδης με πρόταση 35 εκατ. - Του είπαν να..."

Νέες πληροφορίες για την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ προσφορά για τον Γκαρσία, τι συζήτηση που είχε ο παίκτης με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, αλλά τα χρήματα που... πέφτουν από τον ουρανό!
 

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία μετά την αρνητική απάντηση στη Λανς που πρόσφερε 21,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η πρόταση που έγινε 21,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, απάντησε αρνητικά. Μπορεί να είναι το 21,5 εκατ. ευρώ για το 60% που έχει στην κατοχή της από τα δικαιώματα του παίκτη. Μπορεί αυτό να το ξέρει μόνο η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αυτό. Επειδή αυτό δεν μπορούμε να το έχουμε σε δεδομένο, πηγαίνουμε στην ουσία, πως η ΑΕΚ έχει απορρίψει αυτή την προσφορά, με την επισήμανση πως δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή. Ούτε μετά τα πρώτα προκριματικά του Champions League», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει αν έρθει μία πρόταση 30-35 εκατ. ευρώ, όμως του υπογράμμισε πως δεν θέλει να τον πουλήσει τώρα αλλά δεν πρόκειται να του κλείσει και τον δρόμο. Αυτό είναι κάτι που τον ικανοποίησε. Ο Λιβάι αναγνωρίζει πως η ΑΕΚ θέλει να του υπερδιπλασιάσει τις αποδοχές. Οι ετήσιες απολαβές που του προσφέρει η Λανς είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ καθαρά. Αν υπάρξει μία πρόταση, οτιδήποτε, δεν προκύπτει κάτι στην παρούσα φάση. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει κλειδώσει για φέτος τους ομίλους, μπορεί να ανεβάσει την τιμή του, αλλά από την άλλη να μην είναι καλή η χρονιά του και να χάσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν στον Μελισσανίδη να αποδεχθεί την πρόταση, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει τη χημεία της ομάδας και μετά από συζήτηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα. Αν η ΑΕΚ παραχωρήσει τον Λιβάι, έχοντας στη διάθεσή της ένα τέτοιο ποσό, μπορεί να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του παίκτη, ο οποίος χρειάζεται να προσαρμοστεί για να μπορέσει να προσφέρει άμεσα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags