ΑΕΚ: Ακόμα ένα όνομα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ένωσης φέρνει δημοσίευμα από την Αγγλία που αναφέρει ότι η Λέστερ πουλάει τον Δανό αμυντικό Γιάνικ Βέστεργκααρντ και σημειώνουν ότι οι νταμπλούχοι θα μπορούσαν να είναι μια καλή λύση για τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευμα... φωτιά για τα στόπερ στην ΑΕΚ - Την συνδέουν με αμυντικό της Λέστερ

«Η ανάκτηση οποιουδήποτε από το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών του που ξόδεψε για να αποκτήσει τον Βέστεργκααρντ θα θεωρηθεί θετική, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει πεταχτεί στην άβυσσο τους τελευταίους 18 μήνες, μετά την κόντρα του με τον Μπρένταν Ρότζερς. Η ΑΕΚ λέγεται ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για να βγάλει τον παίκτη από τη δυστυχία του», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!

Δημοσίευμα... φωτιά για τα στόπερ στην ΑΕΚ - Την συνδέουν με αμυντικό της Λέστερ