Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Χουνέρι" ΑΕΚ σε Ολυμπιακό - Ντου για παίκτη του Κορδόν με εντολή Αλμέιδα - Εκτόξευση από 900.000 σε 8 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-21 10:00:00

"Χουνέρι" Αλμέιδα σε Ολυμπιακό - "Σφήνα" ΑΕΚ για παίκτη του Κορδόν - Εκτόξευση από 900.000 σε 8 εκατ.!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Χουνέρι" Αλμέιδα σε Ολυμπιακό - "Σφήνα" ΑΕΚ για παίκτη του Κορδόν - Εκτόξευση από 900.000 σε 8 εκατ.!

Απαιτείται υπέρβαση Μελισσανίδη για "νέο" Πινέδα! Ο Αργεντινός προπονητής θεωρεί εξαιρετική περίπτωση παίκτη που παρακολουθούν εδώ και καιρό στο Λιμάνι και οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να κάνουν γερό... μπάσιμο για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει βρει στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα τον κατάλληλο άνθρωπο μιας και ο Αργεντίνος όχι μόνο επανάφερε την ομάδα στις επιτυχίες, κατακτώντας το νταμπλ, αλλά γιατί οι κινήσεις του στην μεταγραφική αγορά είναι απόλυτα στοχευμένες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν ο παίκτης που ήθελε σαν... τρελός το περασμένο καλοκαίρι μιας και είδαμε στην πορεία της σεζόν το πόσο επιδραστικός είναι ο Μεξικανός. Πάντως ο Αλμέιδα δείχνει ότι δεν έχει... προτίμηση στην αγορά της πατρίδας του, όμως φέτος πάει να κάνει τη... διαφορά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Αργεντίνος έχει βάλει στο... μάτι τον Σαντιάγκο Χέτσε, ποδοσφαιριστή που έχει ψηλά στη λίστα του και ο Αντόνιο Κορδόν για τον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος, διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής, είναι προϊόν της Ουρακάν καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και από το 2020 είναι μέλος του βασικού ρόστερ. Μάλιστα από τότε μέχρι σήμερα μετράει 118 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ, ενώ φέτος ήταν 33 φορές στην ενδεκάδα, τις 30 σαν βασικός,  σκοράροντας μάλιστα 5 φορές, όντα μάλιστα αρχηγός της ομάδας σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Όλη αυτή παρουσία του έχει κάνει τις μετοχές του να... εκτοξευτούν μιας και τον Μάιο του 2022 κοστολογούταν στο transfermarkt στις 900.000 χιλιάδες και σήμερα η αξία του είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αργεντίνος αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με συμβόλαιο με την Ουρακάν, με τον ίδιο πάντως να κάνει σκέψεις για το βήμα παραπάνω, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκτός από τους Ερυθρόλευκους είναι στο στόχαστρο πορτογαλικών, αλλά και ισπανικών ομάδων.

Κάπου εκεί προκύπτει και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει άποψη ο ίδιος για τον παίκτη, μιας και ο νεαρός παίζει σαν αμυντικός χαφ, θέση που αγωνιζόταν και ο Αργεντίνος τεχνικός. Όπως έχει μεταφέρει στους συνεργάτες του η γνώμη του για τον Χέτσε είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, παρά το γεγονός ότι λόγω της ηλικίας του οι "εικόνες" που υπάρχουν δεν είναι πολλές. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ είναι στην αναζήτηση μέσου, που μπορεί να παίξει και στη θέση "6", με τον Αργεντίνο να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Αλμέιδα, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, μιας και φαίνεται ότι για να γίνει παίκτης των νταμπλούχων θα χρειαστεί ακόμα μια οικονομική υπέρβαση και μάλιστα λίγο καιρό μετά από αυτή που έγινε με τον Ορμπελίν Πινέδα.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Κόπηκε" από Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1.5 εκατομμυρίου! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags