Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το πρώτο "φάουλ" Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Unfair κίνηση με ξένο άσο - Τον... εξέθεσε μπροστά σε όλους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 22:20:00

Το πρώτο "φάουλ" Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Unfair κίνηση με ξένο άσο - Τον... εξέθεσε μπροστά σε όλους!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο "φάουλ" Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Unfair κίνηση με ξένο άσο - Τον... εξέθεσε μπροστά σε όλους!

Ο Ισπανός του έδειξε ότι φεύγει, χωρίς όμως να το πει! Το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στο Λιμάνι θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο κόουτς αναμένεται να ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ με βάσει όσα είδε στην προετοιμασία. Τι συνέβη λοιπόν στο τελευταίο φιλικό, που ελάχιστοι πρόσεξαν;

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του, με την παραμονή του στην Αυστρία να περιλαμβάνει τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Ο απολογισμός ήταν μία νίκη και δύο ισοπαλίες, αλλά κυρίως τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με το τι έχει στο μυαλό του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Εννοείται πως το παζλ του νέου ρόστερ όχι απλά δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά αντιθέτως αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές -προσθήκες και αποχωρήσεις- έως την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Από την προετοιμασία στην Αυστρία υπάρχουν κερδισμένοι όπως ο Μπουχαλάκης, χαμένοι όπως ο Ζινκερνάγκελ και παίκτες που απλώς... πήραν το μήνυμα ότι πολύ δύσκολα θα βρουν μια θέση στα πλάνα του Μαρτίνεθ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ζούμερ Μπουτούτσι, το στάτους του οποίου δεν άλλαξε στο διάστημα της προετοιμασίας.



Ο Κοσοβάρος εξτρέμ πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα φιλικά και μάλιστα στο δεύτερο κατά σειρά, το 1-1 με τη Νόρτζελαντ, είχε δοκάρι. Ωστόσο, δεν έπαιξε καθόλου στο τρίτο ματς απέναντι στην Σαμπάχ, με την απόφαση του Μαρτίνεθ να προκαλεί απορίες. Όχι τόσο επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μπουτούτσι αλλά επειδή ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να τοποθετήσει σε θέση αριστερού εξτρέμ τον Ραμόν για τα τελευταία 17 λεπτά.

Προτίμησε δηλαδή ο Ισπανός τεχνικός να παίξει ουσιαστικά... χωρίς εξτρέμ -αφού ο Ραμόν είναι μπακ - από το να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Μπουτούτσι!  Η απόφαση αυτή ερμηνεύεται μάλλον ως ξεκάθαρο μήνυμα του Μαρτίνεθ προς τον Κοσοβάρο άσο ότι δεν έχει θέση στα πλάνα του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη το να παραμείνει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα γράφτηκε στην Τουρκία ότι ο Μπουτούτσι βρέθηκε κοντά στην τουρκική Αντάλιασπορ, αν και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ή τουλάχιστον... δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πάντως, ο διεθνής άσος διατηρεί καλό όνομα στην Τουρκία από τη θητεία του στην Κόνιασπορ και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αξιόπιστος στην άμυνα, αιχμηρός στην επίθεση! Αυτός είναι το πουλέν του Μαρτίνεθ - "Έσβησε" τον Γκριεζμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags