Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον ΠΑΣ Γιάννινα "τελειωμένος" του Λουτσέσκου - Χαφ με 28 ματς και 4 ασίστ πέρσι - Ανακοινώθηκε επίσημα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-22 14:22:00

Στον ΠΑΣ Γιάννινα "τελειωμένος" του Λουτσέσκου - Χαφ με 28 ματς και 4 ασίστ πέρσι - Ανακοινώθηκε επίσημα!

Sportdog Team

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Τζίμας.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στον «Αγιαξ της Ηπείρου», ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, και κατέγραψε 28 συμμετοχές, έχοντας και τέσσερις ασίστ.

Ξεκίνησε από τον Αρη Πρέβεζας και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε και το ντεμπούτο του στη Super League. Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τη σεζόν 2021-22 έπαιξε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β΄, με απολογισμό 30 συμμετοχές και 7 γκολ.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΣ για την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Από τη μεριά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει θέση η ομάδα», δήλωσε ο Τζίμας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags