Facebook Pixel Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ με Ιβάν - Υπογράφει μεγάλο deal, φέρνει παίκτη ο Γιώργος - "Έγκλημα" 300.000!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-23 18:19:00

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ με Ιβάν - Υπογράφει μεγάλο deal, φέρνει παίκτη ο Γιώργος - "Έγκλημα" 300.000!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ με Ιβάν - Υπογράφει μεγάλο deal, φέρνει παίκτη ο Γιώργος - "Έγκλημα" 300.000!

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και το νέο μεταγραφικό πλάνο μετά την αποχώρηση του Μπότο. Γιατί ο Πορτογάλος κρίθηκε αποτυχημένος, ποια ήταν τα λάθη του τους τελευταίους μήνες και πώς θα κινηθούν οι "ασπρόμαυροι" από εδώ και μέρα για την ενίσχυση του ρόστερ. Θα υπάρξουν και πωλήσεις...

ΠΑΟΚ: Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Δικέφαλο η αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αν και οι μυημένοι στο ρεπορτάζ γνώριζαν από τις αρχές Ιουνίου ότι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής δεν έχει μέλλον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γιατί από τα χέρια του Μπότο πέρασαν πολλά χρήματα και, πλην των Νάρεϊ και Κοτάρσκι που όντως άξιζαν τα χρήματα με τα οποία αποκτήθηκαν, είναι γεγονός ότι δόθηκαν πολλά χρήματα σε μεταγραφές που δεν απέδωσαν. Μετράτε ονόματα; Κουαλιάτα, Φελίπε Σοάρες και Νάσμπεργκ ήταν δικές του εισηγήσεις που δεν έγιναν ποτέ χρήσιμοι στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στην περίπτωση του Ντάντας θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερο deal με την Μπενφίκα και τώρα ο παίκτης να ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Οι Θεσσαλονικείς του χρεώνουν ακόμα και την αποτυχημένη μεταγραφή του Κάργα, καθώς ήταν εκείνος που τον είχε ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει το step up στην καριέρα με τον Δικέφαλο. Αυτή την "υπόθεση" του Μπότο ο ΠΑΟΚ την πλήρωσε 300.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2022, για να αφήσει τον Κάργα ελεύθερο πριν από λίγες μέρες προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Για πωλήσεις ποδοσφαιριστών δεν γίνεται καν λόγος, αφού ακόμα και την περίπτωση του Ίνγκασον τη διαχειρίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τη ομάδα του - Τους Γιώργο Κωστίκο και Κώστα Μαλιούφα. Ακόμα και η ανανέωση στο συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Μοναστηρλή καθυστέρησε χαρακτηριστικά από τον Μπότο, με αποτέλεσμα η πλευρά του παίκτη να ζητήσει τα διπλάσια (και να τα πάρει!) όταν τελικά τον είχε προσεγγίσει ο Μπότο.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί το πέρασμα του Πορτογάλου από τον Δικέφαλο κρίθηκε αποτυχημένο και σε μεγάλο βαθμό ήταν αποτυχημένο. Αλλά πάντα το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Στη Θεσσαλονίκη περιμένουν πώς και πώς την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στο Πόρτο Καρράς, για τις θερινές διακοπές του.

Εκεί θα ξεκαθαρίσει τι σκέφτεται ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, θα έχει επαφές με τον Γιώργο Σαββίδη κ.λπ. Παρόλα αυτά εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, αναφέρουν ότι για να προχωρήσει η ενίσχυση, θα πρέπει να πωληθεί ακόμα ένας παίκτης - Αλλά ακόμα και για αυτό θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως ο Ιβάν!

Ποιοι είναι υποψήφιοι; Ο Κοτάρσκι, που μπορεί να φέρει πρόταση στα 10 εκατ. ευρώ, ο Κωνσταντέλιας που θα τον έδιναν μόνο για 15+ εκατ. ευρώ, ο Αουγκούστο (για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλλία, Μεξικό και Βραζιλία, σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων) που μπορεί να "πιάσει" 6-7 εκατ. ευρώ και, τέλος, ο Κουλιεράκης, που αυτή την εποχή οι Θεσσαλονικείς τον κοστολογούν 10-12 εκατ. ευρώ.

Γράφουμε ξανά: Για να γίνουν μεταγραφές φέτος, θα πρέπει να πωληθεί κάποιος από τους παραπάνω. Κι αυτό είναι απόφαση του Ιβάν. Να συμπληρώσουμε κι ένα τελευταίο; Οι παίκτες που κοιτάζει ο Γιώργος Σαββίδης, που μαζί με την ομάδα του έχουν αναλάβει την ενίσχυση της ομάδας, θα είναι από Ρωσία και Ουκρανία. Γιατί εκεί υπάρχουν καλές λύσεις που μπορούν να έρθουν με λίγα χρήματα αλλά και γιατί αυτή την αγορά ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:΅Κούγιας για στημένα: "Υποβιβασμός και διάλυση - Θα βγει το σκάνδαλο λόγω Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags