Facebook Pixel ΑΕΚ: Αρτίστας ο Πισάρο, κάνει άνω-κάτω την άμυνα - Φέρνει... εκατομμύρια ο Ζίνι - Μήνυμα Μαχαίρα σε Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-23 23:14:00

Αρτίστας ο Πισάρο, κάνει άνω-κάτω την άμυνα - Φέρνει... εκατομμύρια ο Ζίνι - Μήνυμα Μαχαίρα σε Αλμέιδα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αρτίστας ο Πισάρο, κάνει άνω-κάτω την άμυνα - Φέρνει... εκατομμύρια ο Ζίνι - Μήνυμα Μαχαίρα σε Αλμέιδα

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Μεξικάνο και ο λόγος που ο Αργεντίνος προπονητής επέμενε στην μεταγραφή του. Ποιοι άλλοι νεαροί ξεχώρισαν στο φιλικό της Ένωσης.

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε πέρυσι. Η νταμπλούχος Ελλάδας είναι πλέον μία ομάδα με πολύ γερά θεμέλια και ξεκάθαρες αρχές στο παιχνίδι της, τις οποίες έβγαλε και στο νικηφόρο φιλικό με τον Βόλο. Η Ένωση άρεσε στους φιλάθλους της, μοιάζει έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση που πλησιάζει και ταυτόχρονα βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στην ομάδα ενός πολύ ποιοτικού παίκτη όπως είναι ο Ροδόλφο Πισάρο.

Ο Μεξικάνος άσος έκανε το ντεμπούτο του και τα όσα παρουσίασε στο χορτάρι σίγουρα χάρισαν χαμόγελα στον Ματίας Αλμέιδα και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Προφανώς και ο Πισάρο δεν... έβγαλε μάτια, άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο για έναν παίκτη που είναι ανέτοιμος και παράλληλα μετρά μονάχα λίγες προπονήσεις στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπόρεσε να δείξει την ποιότητά του και μπόλικα από τα... προσεχώς!

Ο Πισάρο ήταν πολύ καλός στις επαφές του με την μπάλα και εξαιρετικά κινητικός χωρίς αυτή στα πόδια του. Κυνήγησε το γκολ, βρέθηκε μέσα σε αρκετές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του και θα μπορούσε να σκοράρει. Άσχετα που σπατάλησε 2-3 ευκαιρίες, το σημαντικό είναι πως πρόκειται για παίκτη που ψάχνει το πώς να πατήσει στην περιοχή και να απειλήσει με κάθε τρόπο, είτε με κίνηση χωρίς την μπάλα είτε με συνδυαστικό παιχνίδι. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Αλμέιδα: Έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, άρτιο τεχνικά αλλά και ικανό να κάνει κίνηση "κρυφού" φορ μπερδεύοντας τις αντίπαλες άμυνες. Αν τα πράγματα δεν πάνε στραβά και ο Πισάρο προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από τον Μεξικάνο φέτος!

 

Το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία, σκόραρε δύο φορές και έδειξε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, την παράσταση έκλεψε για ακόμα μία φορά το φετινό καλοκαίρι ο Ζίνι. Ο μικρός μοιάζει έτοιμος να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στο rotation του Αλμέιδα, αφού είναι ξεκάθαρο πως έχει δουλέψει πολύ στην προετοιμασία. Η ασίστ που βγάζει για το πρώτο γκολ, αφού πρώτα έχει κάνει ένα μαγικό κοντρόλ, είναι ενδεικτική του πλούσιου ταλέντου αυτού του παιδιού, που έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ... εκατομμυρίων της Ένωσης.

 

Στα θετικά της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα και η καλή εμφάνιση του Θεοδόση Μαχαίρα, που συνδυάστηκε με γκολ. Ο Έλληνας εξτρέμ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Αλμέιδα πως αξίζει μία θέση στο νέο ρόστερ και σίγουρα η αποψινή του παρουσία ήταν ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για στημένα: "Υποβιβασμός και διάλυση - Θα βγει το σκάνδαλο λόγω Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags