Facebook Pixel Μαντί Καμαρά: Σημαντική απόφαση Μαρτίνεθ για Μαντί Καμαρά - Η δεύτερη... ευκαιρία και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-24 13:48:00

Σημαντική απόφαση Μαρτίνεθ για Μαντί Καμαρά - Η δεύτερη... ευκαιρία και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του

Sportdog Team
Σημαντική απόφαση Μαρτίνεθ για Μαντί Καμαρά - Η δεύτερη... ευκαιρία και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του

Ο Αφρικανός μέσος μπορεί να πιέζει ώστε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο μιας και ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Μαντί Καμαρά: Με το βλέμμα στην ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς είναι άπαντες στον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό, ωστόσο στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία θα κρίνουν πολλά στις κινήσεις που θα γίνουν τον επόμενο καιρό.

Όπως έγινε γνωστό ο Αφρικανός μέσος, που δεν ταξίδεψε στην προετοιμασία στην Αυστρία, λόγω τραυματισμού, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, με το γκρουπ των κομμένων, όμως ο Μαρτίνεθ αποφάσισε να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα και ο ίδιος να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων.

Αυτό ξεκίνησε το Σάββατο (22/7) με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει αποφασίσει να τον πάρει και στη Σκωτία για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς και υπάρχει χρόνος για να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρτίστας ο Πισάρο, κάνει άνω-κάτω την άμυνα - Φέρνει... εκατομμύρια ο Ζίνι - Μήνυμα Μαχαίρα σε Αλμέιδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags