Facebook Pixel Έτσι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 16:44:00

Έτσι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Έτσι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Οριστικοποίηση συμμετοχής του Τριφυλλιού σε φάση ομίλων Europa League ή Champions League, θα φέρει αυτόματα «μετακόμιση» στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων.

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στη Σλοβακία επί της Ντνίπρο, του δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο. Μαζί του εξασφαλίζει και τη δεδομένη συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επτά χρόνια μετά.

Μίνιμουμ Europa League, με το όνειρο για Champions League να παραμένει ανοιχτό, όσο και δύσκολο καθώς θα περιμένει η Μαρσέιγ. Αν οι Πράσινοι «σφραγίσουν» την πρόκριση κόντρα στη Ντνίπρο, τότε αυτόματα θα οδηγηθούν σε αναγκαστική αλλαγή έδρας ενόψει της φάσης των ομίλων όποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης τους φιλοξενήσει.

Για το Champions League δεν γίνεται καν συζήτηση, δεν μπορούν να διεξαχθούν ματς στη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ είναι δεδομένο. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί και με το Europa League. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση τα στάνταρ που θέτει η UEFA δεν μπορούν να εκπληρωθούν στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Οπότε τα εντός παιχνίδια, θα πρέπει να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ντνίπρο, φέρνει εντός έδρας αναμετρήσεις στη φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ. Επιλογή που είναι αναγκαστική λόγω των προδιαγραφών και των απαιτήσεων της διοργανώτριας UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags