Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το αποφάσισε ο Μαρτίνεθ - Δίνει ευκαιρία σε... τελειωμένο παίκτη στα προσεχή φιλικά
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 21:53:00

Το αποφάσισε ο Μαρτίνεθ - Δίνει ευκαιρία σε... τελειωμένο παίκτη στα προσεχή φιλικά

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Μαρτίνεθ - Δίνει ευκαιρία σε... τελειωμένο παίκτη στα προσεχή φιλικά

Οι Ερυθρόλευκοι παίζουν δυνατό φιλικό το βράδυ της Τετάρτης (26/7) κόντρα στη Ρέιντζερς και ακολουθεί αυτό με τη Νόριτς και ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Μαντί Καμαρά: Κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει μπει τις τελευταίες ημέρες ο Αφρικανός μέσος, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μάλιστα είναι στην αποστολή της ομάδας για το σημαντικό φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει αποφασίσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων έχουν καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, όμως δεν είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα, μιας και τα πάντα είναι ανοιχτά αν τελικά έρθει πρόταση για τον ίδιο που θα ικανοποιεί τους Ερυθρόλευκους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μαντί Καμαρά θα πάρει χρόνο στα επερχόμενα φιλικά του Ολυμπιακού, με τον ποδοσφαιριστή να έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να είναι στο ρόστερ της νέας χρονιάς, αν και το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν παίκτη για τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται ο Κοτάρσκι, 4 οι υποψήφιοι αντικαταστάτες - Στην Αθήνα ο αντι-Λιβάι για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags