Στην επικείμενη μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε τι περιμένει από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και γιατί δεν είχε αντίρρηση ο προπονητής στην απόκτησή του, παρότι «πιάνει» θέση ξένου.
Όπως τόνισε, πως από τη στιγμή που έχουν πέντε το δικαίωμα να δηλωθούν στο φύλλο αγώνα, οι Πειραιώτες, ο προπονητής υπολογίζει για αυτές τις πέντε θέσεις τον Ρόντινέι, τον Χουάνγκ, τον Κένεντι, τον Μαντί (αν μείνει) και από εκεί και πέρα με ερωτηματικά τους Ραμόν, Μπα και Αγκιμπού.
Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, υπογράμμισε πως η Σπαρτάκ Μόσχας «καίγεται» για την απόκτησή του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Πορτογάλου Ταβάρες και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, προτίθεται να αυξήσει την προσφορά της στον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα 5,5 + 1 εκατ. ευρώ, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν συζητούν καν την πώληση του παίκτη στη ρώσικη ομάδα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο προσέγγισε το θέμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προπονητής με... μοτίβο ο Μαρτίνεθ - Δεν ξεκινούν στην ίδια 11αδα Φορτούνης, Ιμπόρα - Έξι μεταγραφές
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο