ΑΕΚ: Για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα σχετικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και πως Αργεντίνος τεχνικός περιμένει να δει την ετοιμότητα των παικτών του στο φιλικό με τη Τράμπζονσπορ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Αλμέιδα έχει σκεφτεί τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Κροάτες στην OPAP Arena, έχοντας εικόνα από τις προπονήσεις και τα ως τώρα φιλικά, ενώ απέναντι από την τουρκική ομάδα θέλει α τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας και πως θα παρουσιαστούν σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Παράλληλα σε ερώτηση που του έγινε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Πέτρος Μάνταλος σημείωσε ότι αν προπονηθούν κανονικά τόσο την Παρασκευή (28/7) όσο και το Σάββατο (29/7) τότε θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως άλλωστε και ο Πινέδα που έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τη "βόμβα" Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός - Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
