Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέντφορντ ο Σέρτζι Κανός! 

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιθυμεί την μεταγραφή του στην Βαλένθια. Παρόλα αυτά δεν έχει βρεθεί λύση με την Μπρέντφορντ, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του Σέρτζι Κανός.

Τις δυσκολίες στις επαφές της Βαλένθια με την Μπρέντφορντ θέλει να εκμεταλλευτεί η Αντερλεχτ, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Μεγάλη Βρετανία, έχει επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση του Σέρτζι Κανός και προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό. Ο βέλγικος σύλλογος προσπαθεί να κάνει δικό του τον 26χρονο, ο οποίος, όμως, προτιμάει να μετακομίσει στην πατρίδα του και στην Βαλένθια, καθώς στην ισπανική πόλη βρίσκεται η οικογένειά του.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει η Βαλένθια να συμφωνήσει με την Μπρέντφορντ, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Κανός έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παίξει στις Νυχτερίδες, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πέρυσι, ο Κανός το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν το πέρασε στον Ολυμπιακό, έχοντας 8 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Τσάμπερλεϊν σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Άρχισε το... ντέρμπι - Συζητήσεις με τον μάνατζερ και "σφήνα"!